FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Cavalor Muscle Force Em, 2 kg

Produkt-ID: 25497

kr 1.999,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Leveringsklar
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg
kr 1.999,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Et 100 % naturlig produkt som øker muskelmassen og forbedrer prestasjonene ved å øke antall muskelceller. Synlig forbedring etter 6 uker.

Bruksområde

For å få konkurransehester raskt tilbake til sitt tidligere nivå etter en periode med hvile, redusert arbeid, lite trening eller sykdom, er det viktig å arbeide for en balansert og optimal oppbygging av musklene. Dette krever et samspill mellom trening, mosjon og ernæring. Cavalor Muscle Force gir raskt merkbare resultater, med en enhetlig utvikling av muskler. Cavalor Muscle Force gir også gode resultater med unge hester når en raskere utvikling av muskelkraft er nødvendig.

Produktsammensetning og sikkerhet

Cavalor Muscle Force er et kosttilskudd for ernæringsmessig utvinning og / eller ernæringsmessig støtte av musklene. Det leverer de essensielle næringsstoffene som støtter den naturlige og raske utviklingen av muskler uten å forstyrre andre fysiske prosesser. Cavalor Muscle Force inneholder albuminer, karbohydrater, mineraler, vitaminer, urter og nukleotider. Denne unike sammensetning av byggeklosser og næringsstoffer som er involvert i muskelvekst vil bidra til en balansert muskel utvikling, og som forebygger muskelskade etter intensiv trening. På grunn av den unike sammensetningen av Cavalor Muscle Force og det faktum at det er sammensatt av 100% naturlige stoffer og inneholder ingen forbudte stoffer for konkurranseidrett, er det nå mye brukt i galopp/trav, western, sprang, dressur og avl og er ofte anbefalt av veterinærer.

Dosering

- Konkurranse hester: 2-3 poser (= 30 - 45 gram / ​​1,06 til 1,59 oz) per dag.

- Ponnier og rekreasjon hester: 2 poser (= 30 gram / 1,06 oz) per dag.

Gi tilskuddet i minst 5 uker for fullt utbytte. Maksimal dose per hest per dag: 120 gram / 4,24 oz (= 8 poser).

For raskere resultat kan man gi dobbeldose 4-5 poser per dag den første uken.

Forpakning

Spann på 2 kg..

FAQ

Er det noen vits å gi hesten min Cavalor Musle Force når den ikke trenes?

Det beste resultatet oppnås når man bruker tilskuddet sammen med trening, men det har også virkning på hester i hvile.

Hva skiller Cavalor Muscle Force fra lignende produkter?

I motsetning til andre produkter ikke inneholder Cavalor Muscle Force Gamma oryzanol og kan derfor trygt brukes under konkurransen uten å miste sin effekt. Cavalor Muscle Force gir en unik proporsjonal muskelvekst i motsetning til lignende produkter.

Hvor lang tid går det før man kan se effekte av Cavalor Muscle Force?

Et maksimalt resultat kan man se etter en 45-dagers periode. Effekten varer i ca 3-4 måneder. Hvis ønsket kan behandlingen gjentas etter 2-3 måneder.

Hvordan kan jeg optimere effekten av Cavalor Muscle Force?

Utifra vår erfaring får man best effekt om man bruker Cavalor Hepato Liquid før man begynner med behandligen med Cavalor Muscle Force.

Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Muskelstyrke
0 Likes

Produktet har god aksept, men for meg er den manglende zw. Veldig generell oppsummering (aminosyrer, sukker ...) en grunn til ikke å kjøpe det til hestene mine, fordi jeg liker å vite mer nøyaktig hva som er inkludert.

har testet på 3 forskjellige hester, helt fantastisk!
0 Likes

har sett en markant forskjell på tre av tre hester, jeg synes det er helt utrolig !!

Ikke fornøyd
0 Likes

Jeg kunne ikke se eller merke noen forskjell på hesten min. I tillegg var det "ekkelt". Ikke etter smaken kanskje, men når det blir vått / blir i munnen blir det veldig slim. Hun ble vanligvis trent på kurset med blandet arbeid og hoppkonkurranser 120. Har alltid vært skeptisk til mirakelpulver og kosttilskudd, men syntes det var verdt å teste en gang. Aldri mer!

0 Likes

Jeg er ganske enkelt begeistret for Cavalor Muscle Force! Min vallak, som normalt er en veldig kresen spisested, elsker den. Etter bare noen få dager med fôring, merket jeg forskjell når jeg syklet på ham. For en glede han har blitt å ri - super avslappet, veldig glatt og glad under salen! Jeg vil definitivt fortsette å bruke dette produktet.

Størrelse: Liten
0 Likes

For et fantastisk produkt. Jeg testet den på måren min. Hesten hadde en riktig bygning, men manglet noen muskler i nakken og i bakkroppen. I fjor så hun ærlig talt ikke så bra ut. Nå kommer folk for å spørre meg hva jeg har endret, fordi hun er veldig muskuløs. Jeg føler også at hun hopper med mer kraft. Definitivt anbefalt!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.