Sjekk leveringstatus for din ordre her
Beste Pris

Cavalor Muscle Force Em, 5 kg

kr 4.399,00
Pris inkl. MVA
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 4 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Et 100 % naturlig produkt som øker muskelmassen og forbedrer prestasjonene ved å øke antall muskelceller. Synlig forbedring etter 6 uker.

Bruksområde

For å få konkurransehester raskt tilbake til sitt tidligere nivå etter en periode med hvile, redusert arbeid, lite trening eller sykdom, er det viktig å arbeide for en balansert og optimal oppbygging av musklene. Dette krever et samspill mellom trening, mosjon og ernæring. Cavalor Muscle Force gir raskt merkbare resultater, med en enhetlig utvikling av muskler. Cavalor Muscle Force gir også gode resultater med unge hester når en raskere utvikling av muskelkraft er nødvendig.

Produktsammensetning og sikkerhet

Cavalor Muscle Force er et kosttilskudd for ernæringsmessig utvinning og / eller ernæringsmessig støtte av musklene. Det leverer de essensielle næringsstoffene som støtter den naturlige og raske utviklingen av muskler uten å forstyrre andre fysiske prosesser. Cavalor Muscle Force inneholder albuminer, karbohydrater, mineraler, vitaminer, urter og nukleotider. Denne unike sammensetning av byggeklosser og næringsstoffer som er involvert i muskelvekst vil bidra til en balansert muskel utvikling, og som forebygger muskelskade etter intensiv trening. På grunn av den unike sammensetningen av Cavalor Muscle Force og det faktum at det er sammensatt av 100% naturlige stoffer og inneholder ingen forbudte stoffer for konkurranseidrett, er det nå mye brukt i galopp/trav, western, sprang, dressur og avl og er ofte anbefalt av veterinærer.

Dosering

- Konkurranse hester: 2-3 poser (= 30 - 45 gram / ​​1,06 til 1,59 oz) per dag.

- Ponnier og rekreasjon hester: 2 poser (= 30 gram / 1,06 oz) per dag.

Gi tilskuddet i minst 5 uker for fullt utbytte. Maksimal dose per hest per dag: 120 gram / 4,24 oz (= 8 poser).

For raskere resultat kan man gi dobbeldose 4-5 poser per dag den første uken.

Forpakning

Spann på 5 kg..

FAQ

Er det noen vits å gi hesten min Cavalor Musle Force når den ikke trenes?

Det beste resultatet oppnås når man bruker tilskuddet sammen med trening, men det har også virkning på hester i hvile.

Hva skiller Cavalor Muscle Force fra lignende produkter?

I motsetning til andre produkter ikke inneholder Cavalor Muscle Force Gamma oryzanol og kan derfor trygt brukes under konkurransen uten å miste sin effekt. Cavalor Muscle Force gir en unik proporsjonal muskelvekst i motsetning til lignende produkter.

Hvor lang tid går det før man kan se effekte av Cavalor Muscle Force?

Et maksimalt resultat kan man se etter en 45-dagers periode. Effekten varer i ca 3-4 måneder. Hvis ønsket kan behandlingen gjentas etter 2-3 måneder.

Hvordan kan jeg optimere effekten av Cavalor Muscle Force?

Utifra vår erfaring får man best effekt om man bruker Cavalor Hepato Liquid før man begynner med behandligen med Cavalor Muscle Force.

Produkt-ID: 25498

Les Omtaler:

Cavalor Muscle Force Em, 5 kg