JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Pharma Vitamin B, 1000 ml

Produkt-ID: 25405

kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Pharma Vitamin B, 1000 ml
kr 279,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Pharma Vitamin B, 1000 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et flytende utfyllende fôr som inneholder B-vitaminer, til trening eller situasjoner med høy stressnivå.


En løsning med søt smak som inneholder de viktigste B-vitaminene (B1, B6 og B12). Brukes regelmessig når du trener hesten, eller som enkeltdoser i stressende situasjoner som for eksempel når hester mister vinterpelsen eller før og etter transport.


Egenskaper:


  • Vitaminene B1, B6 og B12
  • Til trening & konkurranse
  • Søt smak

Teknisk beskrivelse:


"Ingredients: Water 78.4%, Glucose 20%, Gel-forming Agent 0.8%, Citric Acid 0.3%, Vitamin Premix 0.2%, Potassium Sorbate 0.2%, Colour(E124) 0.1%.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Det beste i markedet!!
0 Likes

Fantastisk produkt, resultat etter bare 2 døgn.

Anbefales
1 Likes

Jeg kjøpte denne til ponnien min i røyte perioden mellom vinter/vår/sommer, da han fikk store gang etter dekken, sjabrak osv. Allerede etter to dager begynte jeg å se forskjell. Ett lite pluss er også det at man og hale vokser seg tykkere ved bruk av denne

Supert!
0 Likes

Helt fantastisk produkt! Hesten min elsker den, og fikk tilbake en tykk fin man, han er ponni da!, og har slitt med hårtap og tynn man og pannelugg. Gir han b-vitamin jevnlig, og nå har han tykk, fin man og pannelugg, godt med hovskjegg. På 2 mnd vokste deler av manen hans, som va klipt helt kort (araberklipp) av de forrige eierne, helt ut på lengre med alt annet :) og både jeg og hesten er superfornøyd! :D skal absolutt kjøpe mer av denne, min er snart tom!

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.