Trikem C-vitamin, 500 g

kr 349,00
Pris inkl. MVA
Få 15% EKSTRA rabatt på merket Horze
Kopier kode: HORZE-HALLOWEEN
700 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 28.10.2021.
Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
65 dagers returrett

Beskrivelse

100% ren askorbinsyre.


VIMITAL vitamin C inneholder 100% askorbinsyre og er et tilskuddsfôr for hester i trening. Hesten kan også produsere C-vitaminer selv, men en rekke studier har vist at tilskudd til hester i trening er gundtig og forbedrer prosesser i kroppen.


Teknisk beskrivelse:


Dosering:15-30 ml/dagen (50g) til hester på 550 kg. Andre i forhold til kroppsvekt eller i henhold til anbefaling fra veterinær.INNHOLD:Askorbinsyre 100%.


Bruksanvisning:


Bruksområde: Hester i hardt arbeid forbruker mer av alle næringsstoffer. Profesjonelle trenere har lenge brukt C-vitamin som tilskudd innen bl.a trav og galopp.I en studie gjort under Sunshine Tour viste tilskudd med MSM markant økt effekt i kombinasjon med tilskudd av C-vitamin.Gjennom årene har mange forsøk hevdet at C-Vitamin har betydning for hestens leddstatus.


Produkt-ID: 302199

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Trikem C-vitamin, 500 g