Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!*
Spar nå

Beris longeringsbitt, comfort bar - myk

Produkt-ID: 322595

kr 559,60
kr 1.399,00
(Pris inkl. MVA)
Beris longeringsbitt, comfort bar - myk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Beris longeringsbitt, comfort bar - myk
Beskrivelse

Beskrivelse

I sammarbeid med Karl-Friedrich von Holleuffer, kjøreinstruktør og velkjent ekspert på hestebitt, har vi utviklet et bitt som tilfredsstiller de spesielle behovene til hester som blir longert. Kinnstykkene på vårt milde bitt gir perfekt lateral veiledning, med et sentrumsfiksert munnstykke. I tillegg har vi lagt på maljer for å minimere trykket over nakken. Longeringslinen vil festes i en separat ring på kinnstykket, og det velkjente problemet kluss med linen er over. Dette anatomisk korrekte bittet hviler likt på tunge og lader og tilbyr mer plass og bevegelse for tungen. Med dette bittet vil tøylekontakten gi et likt press på tunge og lader. Et lateralt press på tunge og lader vil ikke skje. Det vil heller ikke klype leppene når du bruker bittskiver. Takket være formen gjør comfort baren slik at bittet ligger veldig stille i hestens munn. Mullen Mouth-bitt er ansett for å være ganske milde. Bittet er laget av vår egne Beris-plastmasse og det vil gi rytteren mulighet til å kommunisere med hesten sin på en mer skånsom og delikat måte. Overflaten på våre bitt er veldig myke, og de beveger seg lett i munnen, selv om hesten ikke produserer så mye spytt. Det myke comfort-bittet er ideelt for unge og sensitive hester.


Gjennomsnittlig vurdering
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.