« Tilbake / Hest / Beinbeskyttelse / Belegg til hest / Dressurbelegg

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Turnout AIR bakbeinsbelegg

699,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris

Spar nå 12 % EKSTRA eller 17 % EKSTRA i vår nye APP!

Kopier kode: SPRING12
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 20.05.2024.
Farge: Black
Black Kentucky Horsewear Turnout AIR bakbeinsbelegg
One size
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
SAMLE POENG med denne varen som Horze Club-medlem.
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

Turnout AIR bakbeinsbelegg er laget av perforert, kunstig nubuck-lær, med vår velkjente, luksuriøse fuskepels for best mulig komfort og demping. Gir en kostnadseffektiv løsning for ryttere som leter etter fremragende beinbeskyttelse i hverdagen. Beleggene gir også utmerket beskyttelse når hesten går ute, uten den heftige prislappen. Anatomisk designet, med to generøse og sikre borrelåser. Disse beleggene gir 100% pusteeffekt og er enkle å rengjøre (maskinvaskes på 30 grader, ikke tørketrommel), noe som gjør de til et ideelt valg for ryttere i alle disipliner og på alle nivåer. Disse beleggene blir i hovedsak brukt til trening, når du er ute og leier, når hesten er i walker, blir longert, når den er ute i paddock/på beite o.l. . . Maskinvaskes på 30°. Skal ikke tørketromles.

Egenskaper:

  • Perforert, kunstig nubuck-lær, kunstig saueskinn på innsiden, 100% postende, passer til hverdagsbruk, to elastiske, sterke borrelåser, ideelle for hester med sensitiv hud

Produkt-ID: 306151

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: