« Tilbake / Merker / Incrediwear

Incrediwear Incrediwear Circulation hovsokker

1.090,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 1 )
120 NOK GAVE - For dine juleinnkjøp
Kopier kode: XMAS
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 17.12.2023.
Farge: Silver
Silver Incrediwear Circulation hovsokker
Størrelsestabell
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
Forlenget returrett frem til 31.01.2024

Beskrivelse

Hovsokkene kan øke restitusjonstiden etter anstrengelser, gjøre at skader leges raskere og gir en praktisk isende effekt ved kontakt med vann.

Den spesielle Incrediwear Equine-teknologien er basert på halvlederne germanium og karbon, noe som er spesielt vevd inn i stoffet. Stimulering av kroppsvarme frigjør negativt ladede ioner, som igjen stimulerer cellevibrasjon og dermed øker blodstrømmen: På den måten tilføres vevet betydelig mer oksygen og næringsstoffer. For restitusjon og en helingsprosess trenger hestens kropp mer næringsstoffer i det berørte vevet for å gjenopprette normal balanse. Dette gjelder i begge faser etter intensivt stress som følge av trening eller stevne, samt i tilfeller ved akutt skade, betennelse og lignende. Incrediwear Equine-produktene starter å fungere med en gang de får kontakt med hestens kropp, og er derfor ekstremt fleksible i behandling av skader eller som et rent velværeprodukt. Med Incrediwear blir det ikke kompresjon eller ekstra varmeutvikling, slik at produktene også kan brukes mot betennelser og på ulike skader.

Egenskaper:

  • Kan brukes til restitusjon etter stress/skade
  • Gir påviselig økt blodsirkulasjon, næringstilførsel og lymfestrømmen
  • Kan brukes ved halthet, irritasjon, hevelser og lignende
  • Gir en isende effekt ved kontakt med vann
  • Kan ha en positiv innvirkning på lymfesystemet
  • Batterier er ikke nødvendige

Teknisk beskrivelse:

34% polyester (ilagt med karbon), 32% nylon (ilagt germanium), 27% bomull (ilagt germanium), 7% spandex.

Vaskeanvisning:

Vaskes på en skånsom vaskesyklus - opp til maksimalt 40°C. Legges flatt for tørking. Skal ikke tromles, blekes, strykes eller renses.

Produkt-ID: 332932

Les Omtaler:

Farge: