Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Mink Horse Equestrian Leaves ridebukse m/power grip

Produkt-ID: 313096

kr 749,40
kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mink Horse Equestrian Leaves ridebukse m/power grip
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebuksen Equestria Leaves med power-grip formet som små blader, og en rekke smarte detaljer. Smarte ridebukser med god passform i sterk, 4-veis stretch-materiale (viskose-polyester-spandex). Ridebuksen har formet midje som er litt høyere, noe som gir buksen en funksjonell og perfekt passform. Videre har ridebuksen en kant langs sømmen på siden og over baksiden i kremfarget lær, i tillegg til sølvfarget glidelås på begge baklommene. Grepet har høy tetthet og er formet som små blader som dekker hele setet og innsiden av beina. I bunnen av leggene er det en praktisk og komfortabel lycrakant, slik at ridebuksen passer alle leggfasoner. En sval, klassisk og elegant stil... Ettersom materialet er børstet, føles det som den sitter tettere. Derfor anbefaler vi at du velger en størrelse større enn normalt.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30°C - tørkes på snor.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

god passform og komfortabel
2 Likes

Buksene ser veldig bra ut. De smale sidestripene reflekterer og strekker visuelt ut. Buksene er veldig elastiske, uten å miste grepet eller å miste. Materialet har en god kvalitet. Jeg bestilte buksene i mørkeblå, størrelse 52. Da jeg prøvde den på for første gang, syntes jeg den var litt liten, følelsen med andre forsøk på var veldig hyggelig. Men det kan også være fordi jeg vanligvis bare har veldig brede bukser og måtte venne meg til det først. Jeg har ikke brukt støvlebukser de siste årene fordi de alle hadde høyvann. Jeg er 1,80 m høy og buksene over ankelen og ikke som mange andre bukser under kneet. I salen har jeg et godt grep uten å "feste". Jeg kan ikke si noe om holdbarheten til silikon og bukser, da den fremdeles er ganske ny. Disse buksene er nå favorittstykket mitt, og jeg er en av de menneskene som har flere bukser enn jeans i garderoben ;-) Flott at det tilbys så tiltalende bukser i store størrelser! Det som ser bra ut er vanligvis i størrelse 38-42. Endelig en bukse som ser jævlig bra ut, chiq og stor nok. Hold det oppe!

Er bare deilig
0 Likes

Super deilige ridebukse med super passform. Spesielt glad for midjen og at de sitter så godt i stor størrelse.

Viser seg ganske liten
0 Likes

Buksene til dette merket er ekstremt elegante, men er veldig små ... Selv en størrelse som er større enn vanlig, passet ikke. Jeg måtte sende tilbake.

Gode ridebukser!
0 Likes

Disse buksene passer veldig bra, og de har den høye midjen, noe som er veldig bra. Og plusset er at du kan legge et belte til disse hvis du trenger. Håper materialet også er holdbart. Sett til deres pris. Kan se ...

Perfekte bukser
0 Likes

Ganske nydelige bukser, jeg skulle ønske jeg til og med kunne kalle det perfekt. Jeg håper det samme som det forrige at materialet er holdbart.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.