Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Mink Horse Equestrian Oriental ridebukse m. power grip

Produkt-ID: 313102

kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mink Horse Equestrian Oriental ridebukse m. power grip
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebuksen Equestrian Oriental med helforsterket power-grip i silikom med et eksotisk, orientalsk mønster som er inspirert av orientalske damers hennamaling på hendene. Supersmart og velsittende ridebukse i sterk, fireveis stretch polyester/viskose med formet midje som er litt høyere bak, slik at buksen får en mer tettsittende og perfekt passform. Et elegant ornament av den orientalske rose i krystaller på baksiden. Videre har den en lysegrå kant langs lommene og over baken, og sømmer i kontrastfarger. Er helforsterket med power-grip i silikon med høy tetthet, i et orientalsk mønster. Beina har minimalt med sømmer, og en elastisk lycrakant slik at buksen passer legger i alle fasonger. En super smart og svært moderne ridebukse med det siste av funksjoner.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30°C på vrangen, tørkes på snor.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

perfekt
1 Likes

Leveringen var veldig rask, emballasjen upåklagelig, produktet er perfekt i tråd med bildet (størrelse, klipp og farge) det er ingen feil og størrelsen er perfekt justert. Jeg vil definitivt anbefale dette nettstedet rundt meg, og jeg vil komme tilbake til deg for mine neste bestillinger: D

Liten i størrelse
0 Likes

Dette er noen veldig fine og fine ridebukser, men de er veldig små i størrelsen. Jeg bruker vanligvis størrelse 32 i ridebukser, men måtte legge en 36 i dem her. Jeg vil absolutt anbefale dem, men kjøp dem i det minste større enn det du vanligvis bruker.

Hvorfor ingen telefonlomme ..
0 Likes

Lommer uten glidelås for ridning er bare tullete ..

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.