Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå

Montar ESS ridebukse, helforsterket silikon med høy midje

Produkt-ID: 307954

kr 1.192,00
kr 1.490,00
(Pris inkl. MVA)
Montar ESS ridebukse, helforsterket silikon med høy midje
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Montar ESS ridebukse, helforsterket silikon med høy midje
Beskrivelse

Beskrivelse

Lite monogram på låret. 2 lommer foran.


Teknisk beskrivelse:


90 % polyamid, 10 % elastan.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Hyggelige bukser
1 Likes

Jeg har lett etter bukser med god passform i evigheter. Siden beina mine er ganske lange og smale nedover, er buksene ofte for korte og / eller for langt ned fra kneet og slår rynker, som skrubber mens du sykler. Elastisk som gymnastikkbukse, disse buksene passer perfekt til konturene mine. Disse buksene kommer i enkel eleganse! Linningen er litt høyere, slik at et belte kan bæres uten at dette gnir på hoftene. Influensaen holder deg godt i salen, uten at du føler deg "fast". Du kan føle den enkelte Hubbel noe, men jeg ble vant til det raskt. Også at skitten blir avvist, synes jeg er veldig nyttig! Hvis buksene nå har lang levetid, er jeg 100% fornøyd. Prisen er også helt ok. Flere farger vil definitivt følge !!!

Gode bukser
0 Likes

Skikkelig gode bukser. For en gangs skyld en ganske høy midje og en stram, så jeg trengte ikke belte i det hele tatt. Mange bukser prøvde og disse føltes umiddelbart bra på føttene mine. Litt spenning på silikonlappene hvordan det fungerer, men det fungerte fint.

WOW fantastiske ridebukser
0 Likes

Kjøpte disse ridebuksene fra Montar, og det er lett de mest komfortable ridebuksene jeg har eid på 39 år .... WOW Et stort pluss for dette merket som gjør ridebukse til oss som er litt større på baksiden

Fantastisk !!
0 Likes

Disse Montar ridebuksene er de mest komfortable jeg har hatt på 39 år .. WOW. Et ekstra stort pluss for Montar som lager ridebukser i større størrelser for oss med litt større rumpe ...

Sitter som å stikke i salen!
0 Likes

Skikkelig fine ridebukser! Et pluss til den høye midjen som passer oss med en stor rumpe og smal midje når den svinger inn i fanget igjen! Silikonungene får deg til å sitte som et lim i salen! Favorittene mine så langt og har prøvd mange ridebukser! Verdt hver krone!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.