Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
Limited Edition

LIMITED EDITION - Horze Tasha ridetights, sjakk, dame

Produkt-ID: 36001LE

kr 589,00
(Pris inkl. MVA)
LIMITED EDITION - Horze Tasha ridetights, sjakk, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
LIMITED EDITION - Horze Tasha ridetights, sjakk, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Med disse superfleksible og komfortable ridetightsene setter du andre i "sjakk matt".


Dra på deg disse stilige ridetightsene for en umiddelbar god følelse. Det høye livet med elastikk gir en god passform. Materialet holder seg tett på deg og puster. Den superpraktiske, gjemte sidelommen lukkes med glidelås og betyr at du kan ta med deg små gjenstander som telefon, nøkler eller leppepommade når du er ute og rir, uten at du risikerer at de faller ut. Det diskrete helforsterkede setet med silikontrykk holder deg trygg i salen.


Egenskaper:


  • Begrenset opplag
  • Superfleksibelt stoff
  • Nytt sjakkmønster
  • Gjemte glidelåslommer
  • Helforsterket silikongrip
  • Pustende
  • Høyt liv
  • Pull on stil

Teknisk beskrivelse:


Rayon 42%, polyester 53%, elastan 5%.


Vaskeanvisning:


Vreng den før maskinvask på 40°C, vask med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

En slik ryddig knebuk!
1 Likes

Jeg har nylig nettopp fått disse tightsene. Jeg ønsket å komme ut av komfortsonen min med å bruke mørkeblå, svart og solbrune bukser. Disse er så fine! Disse er litt tykkere enn Julietightsen. De har også strekk. Jeg bruker normalt en størrelse 30 i Horze-buksene og i strømpebuksen har jeg størrelse 28. Disse passer meg til en "T". Jeg har også fått noen komplimenter da jeg bar dem for første gang til låven. Jeg tenker å kjøpe den andre fargen også!

Hyggelige bukser
1 Likes

Hyggelige bukser. Kjører litt bredt siden jeg er ganske lite. Men den er fin og varm. Bare her og der kribler han litt mer enn de andre buksene mine.

Gode bukser, dessverre ofte Produnktionsfehler
1 Likes

Jeg bestilte buksene, og hun hadde en ødelagt søm på den ene lommen. Så hun gikk tilbake. Siden jeg liker dem så mye, bestilte jeg dem igjen. På de nye buksene ble en søm ikke sydd riktig. Siden det bare var et lite sted, beholdt jeg buksene men fikk rabatt. Det er synd at buksene knuste to ganger, for ellers er den virkelig veldig fin og behagelig.

perfekt i 1 ord
0 Likes

da jeg så disse buksene, tenkte jeg at det var en god jobb. og jeg tenkte igjen når buksene ble levert hjemmet mitt. umiddelbart samme dag som han kjørte, er han virkelig fin. det er et noe tykkere stoff, så det er helt vintertett, de 2 skjulte posene er veldig praktiske og heldigvis ikke veldig slående. vil du ha noe litt annerledes, og likevel en grunnfarge? så passer disse buksene absolutt for deg med vennlig hilsen, en veldig fornøyd kunde

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.