FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Mountain Horse Sienna tekniske ridebukser, MH grip-teknologi, FS

Produkt-ID: 316045

kr 995,00
(Pris inkl. MVA)
Mountain Horse Sienna tekniske ridebukser, MH grip-teknologi, FS
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Mountain Horse Sienna tekniske ridebukser, MH grip-teknologi, FS
kr 995,00
(Pris inkl. MVA)
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Mountain Horse Sienna tekniske ridebukser, MH grip-teknologi, FS
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukser til distanse. Fullstendig elastisk og hurtigtørkende materiale gjør at du føler deg så komfortabel du kan mens du er aktiv.


Egenskaper:


 • MH grip-teknologi i setet og på knærne
 • For et bedre grep i salen
 • 4-veis, elastisk kompressjonsridebukse
 • For god passform og komfort
 • Tilgjengelig mobillomme på venstre side
 • For å passe på verdisaker
 • Pull-on bukser
 • Justerbar i livet med strammesnor
 • Silikongrep i setet og på kneet
 • Mobillomme på venstre hofte

Gjennomsnittlig vurdering
3.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Fantastiske menn ...
0 Likes

de er SÅ gode i passform, pusteevne og definitivt min favoritt til å sykle i sommervarmen, men grepet er virkelig dårlig. det faller av i flak og hver gang jeg har ridd (jeg har nok hatt dem i 2-3 måneder) så faller 1/5% mer grep og det er super irriterende da det også legger igjen overalt på salen også i små kroker hvor det er vanskelig å komme seg ut: - / men ellers er de veldig gode og jeg elsker lommen på siden for å muligens. telefonen og den kule passformen (og som et pluss trekker de frem på en fin måte lignende former) ;-) og da er strengen i livet megafett, slik at du kan justere slik at de ikke faller ned eller i det minste ikke så mye :-)

Størrelse: Normal
Beste ridetights!
0 Likes

Dette er de beste og mest komfortable ridetightsene jeg har eid. De er tynne for sommervarmen, har godt grip, mobillomme og best av alt, smal linning, dvs at livet ikke er bredt og ikke ruller/bretter seg. De har både strikk og knyting i livet, knytingen gjør at du kan stramme de inn ganske mye om du er smal i livet, men drar du den maks ut så er tightsene utrolig elastiske i livet. Så er du en av dem som er mer epleformet, eller ikke liker å ha stramme/trange ting rundt livet så er dette buksene for deg.

Størrelse: Normal
Grab og skriving faller av
0 Likes

Både gribben og forfatterskapet faller raskt av. Ellers er buksene smarte og deilige å ha på.

Fasjonable leggings
0 Likes

Veldig fasjonabel ridning Leggings, som er veldig bra å ha i det daglige arbeidet. Kroppsformen vektlegges veldig godt. Mobiltelefonlommen er på høyre side!

Størrelse: Liten
Varer de gjennom sommeren ??
0 Likes

Jeg kjøpte ridetights for 2 måneder siden, og de var super deilige og pustende. De var helt fantastiske å sykle de første 4 gangene ... Jeg oppdaget at grepet falt fra og jeg tenkte om det virkelig kunne være riktig. Men nå har jeg syklet med dem om. 7 ganger og 1/6 av grepet har falt / slitt av ... Så ja, jeg vet ikke om det bare er mitt eller hva, men syntes det er litt for dårlig når jeg betaler så mye penger og regner med å få et godt produkt. Men ja stilen og komforten mislykkes absolutt ingenting mega fint å sykle med, men også for stabilt arbeid. Da elsker jeg at lommen på beinet i stedet for under hofta, slik at telefonen (som jeg bruker lommen til) ikke sitter og irriterer hoften når jeg elter.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.