JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-20%

Horze Active kneforsterket vintertights til dame

Produkt-ID: 36243

kr 347,40
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Active kneforsterket vintertights til dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Active kneforsterket vintertights til dame
kr 347,40
kr 579,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Active kneforsterket vintertights til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkel tights med lærlignende kneskinn for ekstra grep.


Velg denne myke vintertightsen med fleecefôr og lærlignende kneskinn til rideturer på kalde vinterdager. Den lave midjen gir flott fasong til enhver figur.


Egenskaper:


  • Pustende
  • Skinnlignende kneforsterkning
  • Lav midje
  • Anti-nupp tekstil

Teknisk beskrivelse:


93% bomull, 7% elastan, strikket.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 40°C med lignende farger. Vask med innsiden ut. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.4
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

vinter Favoritt
0 Likes

Veldig fin, god passform og selv om det er lav midje i beskrivelsen, går de opp over navlen og gir god støtte. Har ikke ridd i dem enda, men tror de vil være en favoritt i vinter.

Størrelse: Normal
Sitt komfortabelt, men ...
0 Likes

De fineste buksene siden aldre, men etter en vask allerede fluff og nå etter to måneder allerede har to på seg hull, så synd fordi ellers hadde jeg bestilt en, men nå går den i søpla og jeg kjøper ikke lenger horze bukser (de siste sommerbuksene mine falt ned i hullene)

Størrelse: Normal
Akkurat det jeg har sett etter!
0 Likes

Jeg har jaktet på par ridetights som dette i evigheter siden et merke jeg hadde hatt før jeg sluttet å produsere dem. Jeg har prøvd forskjellige vinter ridetights, men ingenting har møtt forventningen min før disse. Så snart jeg kjente dem i pakken hadde jeg håp. Prøvde på og de passet :-) litt stramt går over hoftene som en annen korrekturleser sa, men behagelig på seg og burde bety at de ikke faller ned! Har slitt meg ut i morges på en kald, frostig våt morgen og har varme ben etter å ha gjort ponniarbeid og hundetur. Takk skal du ha! Stor pris også.

Størrelse: Normal
Fit Small
0 Likes

Jeg bestilte disse i en 34 (min vanlige størrelse), og de var for små. Jeg kunne få dem på, men de var ikke behagelige eller smigrende. Jeg skulle ønske at størrelsen på Horze var mer konsekvent da jeg har Grand Prix Thermo i 34 og de er for store - tepper virker like. Når det er sagt, er materialet nydelig.

Fin hvis du helst vil ha buksene på knærne
0 Likes

Den glir bare ned. En grusom opplevelse. Ellers grei i størrelse og sånt, men livet holder ingenting oppe og det er heller ikke mulig å bruke belte. Får også veldig lett rifter og nupper. Relativt behagelig, det meste annet er problematisk

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.