Horze SOMMERSALG starter nå!
Ridejakker i fleece til dame

Ridejakker i fleece til dame

Ridejakker i fleece er praktiske, allsidige og komfortable. I Horze sin store kolleksjon finner du et bredt utvalg av ulike stiler, farger og mønstre.
59 artikler

Kjøp Ridejakker i fleece til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridejakker i fleece er perfekte for alle årstider

Ridejakker i fleece er enormt populære blant ryttere, og det med god grunn. Ta en titt på utvalget vårt for et bredt tilbud av stiler, med en rekke trendy detaljer og pynt. Ridejakker i fleece er komfortable og allsidige, og laget for å få den perfekte helheten. Match din fleecejakke med fargen på sjabrakene eller ridebuksene dine, eller velg ganske enkelt en jakke med logoen og stilen til favorittprodusenten din, for eksempel Mountain Horse eller HV Polo.

Hva gjør fleecejakken så allsidig

Fordelen med en fleecejakke er at den holder deg varm som en genser, uten å være for klumpete. I tillegg kan du raskt ta den av og knyte den rundt livet når det er nødvendig. Fleecejakker til ridning har som regel mange lommer hvor du kan oppbevare mobiltelefonen eller andre verdisaker. Med eller uten tommelhull, avtakbar hette eller stående krage, er fleecejakken den perfekte følgesvennen som en del av flere lag, alene eller under en tykkere jakke.

Moteaspektet til fleecejakken

Fordi de er så populære, er fleecejakker nå tilgjengelig i alle farger, fra knallrosa til subtil grå. Det finnes noe for enhver smak. Med moteriktige trykk, krystalldetaljer og broderte logoer er fleecejakken det perfekte tilskuddet til ethvert antrekk.

Toppkategorier