Ridetights til dame Hvit

Ridetights til dame Hvit

Bestill nå og dra nytte av mange fordeler:


Utvidet returrett frem til 06.01.2024

Gratis frakt fra 99€

8 artikler
B Vertigo Jenny ridetights, helforsterket med silikon, dame
RRP -42%

B Vertigo Jenny ridetights, helforsterket med silikon, dame

749,00 kr
RRP: 1.290,00 kr
(104)
Pikeur Gia Athleisure II Helforsterkede ridebukser med grip Pikeur Gia Athleisure II Helforsterkede ridebukser med grip
opp til -12% (RRP)

Pikeur Gia Athleisure II Helforsterkede ridebukser med grip

Fra 1.490,00 kr
RRP: 1.790,00 kr
(3)
Pikeur Hanne Athleisure med grip Pikeur Hanne Athleisure med grip
RRP -22%

Pikeur Hanne Athleisure med grip

1.390,00 kr
RRP: 1.790,00 kr
(3)
Dublin Performance Flex ridetights med kneforsterking
RRP -52%

Dublin Performance Flex ridetights med kneforsterking

429,00 kr
RRP: 899,00 kr
Leveringsklar
Dublin Cool IT Everyday ridetights, dame
RRP -47%

Dublin Cool IT Everyday ridetights, dame

479,00 kr
RRP: 899,00 kr
Leveringsklar
Ariat Tri Factor fullsete ridebukser for kvinner Ariat Tri Factor fullsete ridebukser for kvinner
RRP -11%

Ariat Tri Factor fullsete ridebukser for kvinner

1.690,00 kr
RRP: 1.890,00 kr
Leveringsklar
Schockemöhle Cooling tights med fullgrip
RRP -13%

Schockemöhle Cooling tights med fullgrip

1.390,00 kr
RRP: 1.590,00 kr
Cavallo Lin Grip helforsterket tights. dame

Cavallo Lin Grip helforsterket tights. dame

1.190,00 kr

Kjøp Ridetights til dame på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridetights – komfortable ridebukser

Ridetights blir stadig mer populære, særlig blant kvinnelige ryttere. Tidligere ble ridetights bare brukt av de veldig vågale og ofte unge, kvinnelige ryttere, men i dag tør stadig flere damer å teste ut denne relativt unge ridestilen, med økende entusiasme.

Hos Horze er vi selvfølgelig klar over fordelene med ridetights og de utallige variasjonene som tilbys. Ridetights oppfyller alle de viktige egenskapene til gode ridebukser. Helforsterket, kneforsterkede eller termiske vinterridetights med varmt fôr – disse står ikke tilbake for vanlige ridebukser. I vårt produktsortiment finner du ridetights i alle fasonger og farger, samt flere lekne detaljer. Funksjonelle egenskaper mangler selvfølgelig ikke. Ridetights er pustende, kan holde deg varm eller gi deg en kjølende effekt. Fukttransporterende egenskaper trekker svette vekk fra kroppen, og tightsene beskytter mot kald vind.

Fordelen med ridetights

Ridetights har en stor fordel sammenlignet med konvensjonelle ridebukser: de passer deg som et ekstra hudlag og er ekstremt fleksible. Vanlige ridebukser kan klype eller gnage, feste seg bak kneet og kan oppleves som lite fleksible. Ridetights, derimot, føles ofte som om de ikke er der i det heletatt. Dette takket være det tynne materialet som gjør at de ikke setter seg fast i ridestøvlene, de klemmer ikke rundt magen, og de sitter godt bak. I tillegg til vanlige ridetights har vi også ridetights med mobillomme. Med disse kan du trygt ha med deg mobilen når du rir. 

Ridetights gir en helt ny bruksopplevelse, en opplevelse som definitivt er et spørsmål om smak, men samtidig en opplevelse du absolutt bør prøve. Sjekk ut det store utvalget av ridetights hos Horze, inkludert toppmerker som PS of Sweden, Ariat, Pikeur og vårt egne B Vertigo.

Ridetights har raskt blitt populært fordi de er så ekstremt komfortable. Stoffet som brukes for å lage ridetights er svært elastisk. Dette gjør at disse buksene passer kroppen som hånd i hanske. Ridetights til damer er ekstremt komfortable å ha på seg, særlig om sommeren. Det elastiske stoffet ridetights er laget av, er svært lett og pustende, noe som forhindrer svetting. Om sommeren er den luftige egenskapen veldig behagelig. Akkurat som ridebukser kommer også ridetights i helforsterket og kneforsterket versjon. Du får også tak i ridetights til vinterbruk. Alle ridetights til damer er laget av pustende, hurtigtørkende stoff, og du finner et stort utvalg av farger og stiler å velge mellom. Her kan du finne noe som passer enhver smak og budsjett.

Takket være sin lette vekt og luftige passform er ridetights svært behagelig å ha på seg, særlig om sommeren. De er lette og pustende, fordeler som kommer enda bedre til sin rett i de kneforsterkede ridetightsene enn de helforsterkede. Det ekstremt elastiske materialet har også fukttransporterende egenskaper. De elastiske, slitesterke sømmene i ridetightsene sørger for at du alltid ser bra ut når du bruker dem. Spesielt tilpassede ankler gjør at ridetightsene alltid sitter som de skal. Takket være det ekstremt fleksible materialet tilpasser ridetights seg perfekt etter rytterens størrelse. Siden du svetter mer om sommeren kan det være praktisk med ridetights ettersom de er slitesterke og kan vaskes gang på gang uten å falme. De kan maskinvaskes opp til 40°C uten problem. Imidlertid bør ridetights ikke tørkes i tørketrommelen. La de lufttørke istedenfor.

Ridetights er mer komfortable enn ridebukser. Ridetights har ikke glidelås, knapper eller beltehemper. De er enkle å dra raskt på seg, og de passer kroppen som et ekstra hudlag. Ridetights er komfortable som joggebukser, men ser mye bedre ut. For ryttere som tilbringer mange timer i ridesko eller ridebukser er komforten du får fra ridetights vanskelig å argumentere mot. Ridebukser på den andre siden er det klassiske valget, og disse bør du bruke når du er på stevner. Dommere er ofte konservative, og særlig i dressurkonkurranser spiller rytterens fremtoning en rolle – mulig ubevisst. Skal du starte konkurranse bør du derfor holde deg på den trygge siden og velge et par ridebukser. Men på trening, når du rir for deg selv, og i stallen det er det bare å ha det litt mer behagelig i ridetights.