FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Back on Track terapeutisk langermet genser

Produkt-ID: 35528

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutisk langermet genser
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Back on Track terapeutisk langermet genser
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track terapeutisk langermet genser
Beskrivelse

Beskrivelse

Polypropylen (PP) har spesielle kvaliteter; det transporterer svette vekk fra kroppen, slik at man alltid holder seg tørr under fysisk aktivitet, og dette bidrar til å regulere kroppstemperaturen. PP er et lett og forholdsvis tynt stoff, noe som gjør det til et ideelt underlag. Siden det er konstant hud-stoff kontakt på skuldrene, nakke, rygg, armer og albuer, er det perfekt for lindring av smerter i disse områdene.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % polyester med keramiske fiber. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes ikke tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Et så flott produkt!
0 Likes

Alt jeg kan si er WOW :) Kjøpte en langermet T-skjorte i går på Horse Expo i Timonium, MD og brukte den i løpet av natten .... flyttet aldri under søvnen og våknet energisk og ikke stiv eller sår i det hele tatt. Jeg har allerede nakkestiveren med smekke og bruk den hele tiden (vennene mine låner den også). Kan ikke vente med å prøve det nye mesharket + halsdekselet på hesten min i morgen (har allerede ryggvarmer og pupper). Ville bare si TAKK for fantastiske produkter og at jeg ikke trenger å ha familien tilbake i Sverige frakt dem til meg lenger :)

Størrelse: Normal
God shopping!
0 Likes

Jeg drømte lenge og nå kjøpte jeg den. God topp og lang nok hem. Gir omfattende beskyttelse og omsorg. Ingen sliping.

Størrelse: Normal
Den beste tekniske skjorta jeg kjøpte
0 Likes

Skjorten er veldig behagelig og stoffet puster godt. I tillegg ser skjorten stilig ut. Når jeg kjøpte tenkte jeg lenge på størrelsen. Jeg bruker vanligvis 38-40 eller M størrelser, men nå kjøpte jeg en S-størrelse og den er løs for meg. Etter flere ukers bruk, la jeg merke til at ryggsmerter har gått ned.

Størrelse: Stor
BOT undertøy
0 Likes

Flott produkt, veldig komfortabelt, varmt og enkelt å vaske. Brukes til lagdeling under mest lettere vinterbruk. Gjør mye langrenn i tillegg til å ri. Veldig allsidig,

Størrelse: Normal
0 Likes

Et flott produkt med alle fordelene, men supertynt og behagelig å bruke

Størrelse: Liten

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.