Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Back on Track terapeutisk langermet genser

Produkt-ID: 35528

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Back on Track terapeutisk langermet genser
kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Back on Track terapeutisk langermet genser
Beskrivelse

Beskrivelse

Polypropylen (PP) har spesielle kvaliteter; det transporterer svette vekk fra kroppen, slik at man alltid holder seg tørr under fysisk aktivitet, og dette bidrar til å regulere kroppstemperaturen. PP er et lett og forholdsvis tynt stoff, noe som gjør det til et ideelt underlag. Siden det er konstant hud-stoff kontakt på skuldrene, nakke, rygg, armer og albuer, er det perfekt for lindring av smerter i disse områdene.


Teknisk beskrivelse:


Pustende. Materialer: 100 % polyester med keramiske fiber. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes ikke tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

0 Likes

Et flott produkt med alle fordelene, men supertynt og behagelig å bruke

BOT undertøy
0 Likes

Flott produkt, veldig komfortabelt, varmt og enkelt å vaske. Brukes til lagdeling under mest lettere vinterbruk. Gjør mye langrenn i tillegg til å ri. Veldig allsidig,

God shopping!
0 Likes

Jeg drømte lenge og nå kjøpte jeg den. God topp og lang nok hem. Gir omfattende beskyttelse og omsorg. Ingen sliping.

Den beste tekniske skjorta jeg kjøpte
0 Likes

Skjorten er veldig behagelig og stoffet puster godt. I tillegg ser skjorten stilig ut. Når jeg kjøpte tenkte jeg lenge på størrelsen. Jeg bruker vanligvis 38-40 eller M størrelser, men nå kjøpte jeg en S-størrelse og den er løs for meg. Etter flere ukers bruk, la jeg merke til at ryggsmerter har gått ned.

Et så flott produkt!
0 Likes

Alt jeg kan si er WOW :) Kjøpte en langermet T-skjorte i går på Horse Expo i Timonium, MD og brukte den i løpet av natten .... flyttet aldri under søvnen og våknet energisk og ikke stiv eller sår i det hele tatt. Jeg har allerede nakkestiveren med smekke og bruk den hele tiden (vennene mine låner den også). Kan ikke vente med å prøve det nye mesharket + halsdekselet på hesten min i morgen (har allerede ryggvarmer og pupper). Ville bare si TAKK for fantastiske produkter og at jeg ikke trenger å ha familien tilbake i Sverige frakt dem til meg lenger :)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.