Sikkerhet kan se så fantastisk ut!
Rabatten vil trekkes fra reell utsalgspris (RRP).
Ridevester til barn

Ridevester til barn

Ridevester til barn er praktiske og stilige. De er perfekte for å gi akkurat nok varme, uten å forhindre bevegelsene.
8 artikler
Horze klassisk vattert vest til barn
RRP -19%

Horze

klassisk vattert vest til barn

349,00 kr
RRP: 429,00 kr
(1)
Horze Amber lettfôret klubbvest, barn
RRP -10%

Horze

Amber lettfôret klubbvest, barn

429,00 kr
RRP: 479,00 kr
(1)
Cavalliera Riding vest med vanntette innlegg, MAJESTY KIDS
RRP -20%

Cavalliera

Riding vest med vanntette innlegg, MAJESTY KIDS

719,20 kr
RRP: 899,00 kr
Weatherbeeta reflekterende, lett, vanntett vest, barn

Weatherbeeta

reflekterende, lett, vanntett vest, barn

579,00 kr
Jacson Kendra vest, barn

Jacson

Kendra vest, barn

949,00 kr
Horze Monster ridevest til barn
RRP -19%
Nytt

Horze

Monster ridevest til barn

429,00 kr
RRP: 529,00 kr
Leveringsklar
Harry's Horse LouLou Hamburg vest, barn

Harry's Horse

LouLou Hamburg vest, barn

549,00 kr
Harry's Horse LouLou Sarajevo jakke, barn

Harry's Horse

LouLou Sarajevo jakke, barn

549,00 kr

Kjøp Ridevester til barn på horze.no

Hos horze.no kan du handle online og motta produktet ditt etter bare noen få dagers leveringstid.

Bestil enkelt på nett og nyt disse fordelene:

🚚

Gratis frakt fra 990 kr

💳

Mange betalingsmetoder & kjøp på konto

📞

Gratis kundeservice & chat

Ridevester til barn

Ridevester til barn kommer med alle funksjonene et barn trenger, både under ridning og ellers i stallen. Ridevester til barn holder de riktige delene av kroppen varm, mens det armløse designet gir god ventilasjon og bevegelsesfrihet i salen.

Hos Horze finner du både lette sommervester til barn, og varmt fôrede vintervester til barn.

En ridevest til barn for alle anledninger

Ridevester er uslåelige om våren og høsten. De gir barnet akkurat passe varme. For den mer mørke årstiden har vi også reflekterende vester, og på de kjølige sommerkveldene kan en lett fleecevest være perfekt.

Alltid på moten med ridevester til barn

Ridevester til barn er tilgjengelig i mange flotte farger, som vil passe med alle rideantrekk. Hos Horze vil du finne riktig vest som passer både ridedisiplinen og været. Sjekk ut vår kolleksjon nå.

En ridevest gir varme, med ekstra bevegelsesfrihet. Når du beveger deg, som for eksempel når du rir, jobber i stallen eller er rundt hestene så blir sjeldent armene kalde. Du kan faktisk oppleve at du går og bretter opp armene for å få dem unna. Dette trenger du ikke med en ridevest, ettersom den holder kroppen varm mens armene er frie. Materialet i ridevester er laget av de samme ønskede egenskapene til en jakke, slik som gode pustegenskaper, vindtetthet eller en vannavvisende overflate. Ridevester til damer er hovedsakelig også utstyrt med flere lommer, slik at bilnøkler, mobiltelefon og lommebok enkelt kan holdes på plass. Den vatterte ridevesten kan brukes for seg selv, men også under en ridejakke om været er kaldt. En ridevest er ofte billigere enn en ridejakke.

En ridevest bør komfortabelt omfavne rytterens overkropp, uten at den begrenser bevegelsesfriheten. Noen ridevester er skåret kortere foran slik at de gir en komfortabel passform i salen. En toveis glidelås tjener også til dette formålet. Ridevesten bør være lang nok for å beskytte nyrene mot trekk og vind. På den andre siden bør den ikke være så lang at den forstyrrer deg når du sitter i salen. Ridevester har normalt en ganske tett passform. De bør også ha nok lommer, slik at du trygt kan oppbevare viktige ting, slik som bilnøkler eller lommebok. Det bør også være en lomme for mobiltelefonen. Reflekterende materiale eller synlig stoff med hi-vis øker sikkerheten når du rir.

En ridevest skal sitte godt, men ikke begrense bevegelsene dine. Stoffet ridevesten er laget av skal være slitesterkt og kunne vaskes i maskin. Siden du garantert kommer til å ri ute, bør vesten i det minste være vind- og vannavstøtende, om ikke direkte vind- og vanntett. Det er også viktig at materialet er pustende, for å hindre svette og overoppheting. Reflekterende elementer på vesten eller en vest i fullt hi-vis materiale øker sikkerheten når du rir eller jobber ute i skumringen og mørket. Ridevesten bør også ha flere store lommer som kan lukkes, slik at du trygt kan oppbevare viktige gjenstander.

Toppkategorier