Spar 20% på alle Horze og B Vertigo-produkter *
Spar nå

Kentucky saueskinn senebeskyttere elastisk

Produkt-ID: 302629

kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Kentucky saueskinn senebeskyttere elastisk
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Kentucky saueskinn senebeskyttere elastisk
kr 1.599,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kentucky saueskinn senebeskyttere elastisk

Beskrivelse

Det nye designet er fortsatt den samme, med et sterkt ytterskall av det ekstremt lette og samtidig sterke TPU som beskytter mot støt, mens område rundt sene og koder er forsterket med D3O støtdempende molekyler for å gi den ultimate beskyttelse. Labratorietester viser at stryksokken absorberer støt mer enn 50% bedre enn andre stryksokker på markedet, den er så sterk at den tåler et støt som er så harde at de ville brukket et menneskebein. Senebeskytteren har også smarte ventilasjonshull for å hindre at bein og sener blir overopphetet, og saueskinnet er pustende, noe som gjør stryksokkene ekstremt pustende i tillegg til at de gir en utmerket demping mot huden. Senebeskytteren er også noe høyere en de tradisjonelle senebeskytterne, noe som gir total bevegelsesfrihet rundt koden når hesten hopper. Det er lagt vekt på at hesten skal ha optimal frihet og komfort rundt metatarsal, så hesten kan bøye kneet uten forstyrrelser. Den er laget av kunstig saueskinn med de samme egenskapene og karakteristikkene som ekte saueskinn.


Beste fraktpris

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (2)

Gjennomsnittlig vurdering

4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!