Kjøp Zandona Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni | horze.no

Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni

kr 1.999,00
Pris inkl. MVA
Brun Zandona Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni zandona
Svart Zandona Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni zandona
Zandona Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni
Zandona Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 5 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Zandona Carbon Air Sensitive + senebeskytter til ponni
Beskrivelse

Beskrivelse

Senebelegget CARBON AIR SENSITIVE+ ponni er 100% italiensk, og har blitt utviklet for å beskytte ponnier på sprangbanen mot slag og blåmerker på kodeleddene foran, samtidig som den støtter senene. Innsiden av beleggene er fôret med ekte saueskinn, som er allergivennlig og gir maksimal komfort. Dette gjør dem ideelle for hester med sensitiv hud. Utsiden er laget av TPU-struktur med ulik tykkelse, og de har 6 lufteventiler over koden. Med Gel-Tech mellom den ytre TPU-strukturen og fôret, får man et støtdempende og komfortabelt mellomlag Karbonfiberelementer ligger under skallet for å thermisk isolere leddene fra varmen som blir generert av ytre friksjoner, samtidig som det øker beskyttelsen mot mekaniske støt. På innsiden, nær koden, er det en flex-sone som gir maksimal bevegelsesfrihet til beinet. De elastiske stroppene med hurtigfeste-tupp er kalibrer for en sikker lukking, og har et dobbelt lukkesystem (horisontalt/vertikalt). Dimensjonen og den ergonomiske utformingen har blitt utviklet ved å kopiere beinstrukturen nøyaktig, noe som garanterer en perfekt plassering slik at man unngår alle former for stress.


Produkt-ID: 307013

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre