FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Zandona Superior senebelegg med borrelås

Produkt-ID: 19374

kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
Zandona Superior senebelegg med borrelås
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Zandona Superior senebelegg med borrelås
kr 1.249,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Zandona Superior senebelegg med borrelås
kr 1.249,00
Zandona Superior kodebelegg
kr 949,00
Zandona Superior senebelegg med borrelås
Beskrivelse

Beskrivelse

Produsert i Italia. "SUPERIOR senebelegg med borrelås" er utviklet for å beskytte spranghester fra kollisjoner og blåmerker på forbeinets kode og deler av pipen. Samtidig som de er med å støtte senene. De er laget med en utsidig TPU struktur med differensiert tykkelse, perforert neopren som er ventilert med 6 luftekanaler over koden. Mellom TPU strukturen på utsiden og neoprenen på innsiden finnes det Gel-Tech der det er nødvendig. Den virker støtdempende og gir komfortabel polstring. På innsiden finnes det en flex-sone som er nødvendig for å gi maksimal bevegelsesfrihet for beinet. Borrelåsen gir en sikker lukning, og har et avtagbart system som kan åpnes raskt og byttes ut når det er slitt eller ødelagt. Dimensjonen og den ergonomiske formen er utviklet etter en nøyaktig kopi av beinstrukturen, noe som garanterer en perfekt plassering på beinet.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Overraskende god lufting
0 Likes

Kjøpte disse kun pga luftingen. Min hest blir fort varm under beleggene, noe som ikke er bra for senene. Nå har jeg brukt disse en stund, og jeg må si meg overrasket og imponert over hvor bra de fungerer. Selv etter en relativt hard sprangøkt er ikke hesten svett eller varm under beleggene. I tillegg er de pen å se på og har god passform. Anbefales

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.