Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Horze Adele softshell stevnejakke, dame

Produkt-ID: 33316

kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Adele softshell stevnejakke, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Du vil gjør en god entre i denne nydelige, enkle stevnejakka.


Få folk til å snu seg etter deg på ditt neste stevne med denne fantastiske stevnejakka. Lett, pustende stoff gjør denne stevnejakka perfekt til stevner på sommeren. Ventilene bak gir deg mye bevegelsesfrihet, og akkurat nok elastikk gir deg friheten til å bevege deg lett i denne jakken. De enkle skrålommene foran ligger flatt ned og ser fine ut. Foran er de tre knapper, som gir det klassiske utseende. Med en tilpasset passform får jakken et tradisjonelt utseende.


Egenskaper:


  • Lett stevnejakke
  • Pustende
  • Vannavstøtende skall
  • To kiler bak gir en fin passform
  • Glidelåslommer foran
  • Trykknapper i metall foran

Teknisk beskrivelse:


Skall: 94% vevd polyester, 6% elastan.
Fôret: 100% strikket polyester.


Vaskeanvisning:


Kun rensing.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Quick Fix!
1 Likes

Jeg måtte lage en hastebestilling for et show jeg skulle komme i løpet av den kommende helgen fordi den gamle showjakken min fikk et enormt rip i det. Det så ut som det skjedde da jeg var på mitt siste show året etter, og jeg så det ikke da jeg la det bort for sesongen. Jeg hadde bestilt denne jakken i min normale størrelse som er i størrelse 10 og den passet heldigvis akkurat passe! Det er lett å flytte inn og får deg ikke til å føle deg klumpete. Pluss at forsendelsen var rask, noe som var en ekstra bonus! Jeg er nå klar!

Helt ok stevnejakke til en billig penge
1 Likes

Helt ok stevnejakke til en ok penge. Greit snitt og bevegelighet, tynn og lett men ikke spesielt pustende. Ble mer enn passe varm (svett) på oppvarmingsbanen (i lunk vårtemperatur ca 10 grader). Lager også litt lyd når stoffet gnisses, feks armene inntil kroppen. Likevel en god jakke til en fin pris. Et godt alternativ om man trenger en rimelig jakke,

sitter, er elegant og hyggelig
0 Likes

Flott jakke! Den sitter godt og er elastisk, slik at du kan bevege deg fantastisk. Den har en rik svart, er solid, pustende (og jeg svetter veldig fort) - jeg elsker delen!

Kvalitetslesing Horze Adele
0 Likes

Jeg kjøpte for ett år siden, og først nå fant jeg tid til å takke de ansatte for rask behandling av ordren. Å lese Horze Adele passet meg perfekt - hun tok den 36. fordi jeg bærer den 42. Det utstyrte stoffet av høy kvalitet - forestilte meg ikke en gang at jeg kunne se så perfekt ut!

faen hva faen
0 Likes

toppknappen brakk allerede i pakken, bestilte 34, størrelsen 36. faen hva faen, ikke kjøp, penger ble bortkastet og morgendagens viktige løp.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.