FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-50%

Horze Adele softshell stevnejakke, dame

Produkt-ID: 33316

kr 339,50
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Adele softshell stevnejakke, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Adele softshell stevnejakke, dame
kr 339,50
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Adele softshell stevnejakke, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Du vil gjør en god entre i denne nydelige, enkle stevnejakka.


Få folk til å snu seg etter deg på ditt neste stevne med denne fantastiske stevnejakka. Lett, pustende stoff gjør denne stevnejakka perfekt til stevner på sommeren. Ventilene bak gir deg mye bevegelsesfrihet, og akkurat nok elastikk gir deg friheten til å bevege deg lett i denne jakken. De enkle skrålommene foran ligger flatt ned og ser fine ut. Foran er de tre knapper, som gir det klassiske utseende. Med en tilpasset passform får jakken et tradisjonelt utseende.


Egenskaper:


  • Lett stevnejakke
  • Pustende
  • Vannavstøtende skall
  • To kiler bak gir en fin passform
  • Glidelåslommer foran
  • Trykknapper i metall foran

Teknisk beskrivelse:


Skall: 94% vevd polyester, 6% elastan.
Fôret: 100% strikket polyester.


Vaskeanvisning:


Kun rensing.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gale størrelser
0 Likes

Jeg er vanligvis en 38, jeg bestilte en 38 og en 40 for å prøve fordi jeg ikke ønsket at den skulle være tett. Begge var bittesmå, mer som en 32 og 34. Sløsing med å bestille tid og sende tilbake!

Helt ok stevnejakke til en billig penge
1 Likes

Helt ok stevnejakke til en ok penge. Greit snitt og bevegelighet, tynn og lett men ikke spesielt pustende. Ble mer enn passe varm (svett) på oppvarmingsbanen (i lunk vårtemperatur ca 10 grader). Lager også litt lyd når stoffet gnisses, feks armene inntil kroppen. Likevel en god jakke til en fin pris. Et godt alternativ om man trenger en rimelig jakke,

Størrelse: Normal
faen hva faen
0 Likes

toppknappen brakk allerede i pakken, bestilte 34, størrelsen 36. faen hva faen, ikke kjøp, penger ble bortkastet og morgendagens viktige løp.

Størrelse: Stor
Kvalitetslesing Horze Adele
0 Likes

Jeg kjøpte for ett år siden, og først nå fant jeg tid til å takke de ansatte for rask behandling av ordren. Å lese Horze Adele passet meg perfekt - hun tok den 36. fordi jeg bærer den 42. Det utstyrte stoffet av høy kvalitet - forestilte meg ikke en gang at jeg kunne se så perfekt ut!

sitter, er elegant og hyggelig
0 Likes

Flott jakke! Den sitter godt og er elastisk, slik at du kan bevege deg fantastisk. Den har en rik svart, er solid, pustende (og jeg svetter veldig fort) - jeg elsker delen!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.