Spar 12% på topp 25 bestselgende julegaver!
Spar nå
-40%

Horze Wiona stevnejakke til dame

Produkt-ID: 33037

kr 461,40
kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Wiona stevnejakke til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjør et godt førsteinntrykk når du kommer inn på banen med denne flotte stevnejakken.


Førsteinntrykket er viktig når du konkurrerer, denne jakken fungerer. Denne elegante stevnejakken til dame med flott passform fanger dommerens oppmerksomhet på banen. Denne nydelige jakken tøyer og beveger seg med deg mens du rir.


Egenskaper:


  • Klassisk stevnejakke til dame
  • Sidelommer
  • 3 knapper foran
  • 2 splitter bak

Teknisk beskrivelse:


Vanntett og pustende 5000/5000. Materialer: 100% polyester soft shell. Lengde på rygg i størrelse 36: 65 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Elsker denne jakken!
5 Likes

Absolutt ELSKER denne jakken! Den stålgrå / blå fargen er fantastisk, og stoffet er perfekt. Det er den perfekte jakken for utstilling under varmt vær. Den er lett, pustende og tørker raskt. Den har en smigrende passform, og prisen er veldig rimelig!

Super fin buejakke
4 Likes

Den er laget av godt materiale. Det er veldig elastisk, og jeg syntes det var spesielt bra å hoppe i, da den ikke sitter og er irriterende. Den klemmer heller ikke under en hoppvest og den er fin når du hopper :) Det er den beste konkurransejakken jeg har hatt! :)

Super deilig buejakke!
3 Likes

Den er laget av en super god martyr og er fantastisk elastisk og er perfekt for å hoppe. Ingenting klemmer under vesten. Du føler deg komfortabel og dette er den beste konkurransejakka jeg noensinne har hatt!

Veldig god lesning
3 Likes

Veldig behagelig Og stoffet er ikke i godt behov for å strykes hver gang. Det kan ikke vaskes i det hele tatt selv etter vask i en maskin. Billig og av høy kvalitet og praktisk !!!)) Jeg er veldig glad for at de hadde med seg en så god ting

Loooove det!
3 Likes

Kjøpte det røde. Det er faktisk ikke så lyst som det virker på nettet. Det er litt mørkere, noe som gjør det vakrere. Jeg er 5 ft og lengden var flott for min størrelse, siden den er på kortere side. Jeg måtte feste ermene, (jeg må alltid ha på alle jakkene mine), men det eneste problemet jeg fant ut var at knappene ikke var sydd inn, mer stanset i type. Heldigvis kunne jeg feste dem korte nok til å la alle knappene være ute. Passformen er flott og prisen enda bedre! Anbefaler det på det sterkeste!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.