FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-60%

Horze Wiona stevnejakke til dame

Produkt-ID: 33037

kr 307,60
kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Horze Wiona stevnejakke til dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Wiona stevnejakke til dame
kr 307,60
kr 769,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Wiona stevnejakke til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Gjør et godt førsteinntrykk når du kommer inn på banen med denne flotte stevnejakken.


Førsteinntrykket er viktig når du konkurrerer, denne jakken fungerer. Denne elegante stevnejakken til dame med flott passform fanger dommerens oppmerksomhet på banen. Denne nydelige jakken tøyer og beveger seg med deg mens du rir.


Egenskaper:


  • Klassisk stevnejakke til dame
  • Sidelommer
  • 3 knapper foran
  • 2 splitter bak

Teknisk beskrivelse:


Vanntett og pustende 5000/5000. Materialer: 100% polyester soft shell. Lengde på rygg i størrelse 36: 65 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Virkelig liten størrelse
0 Likes

Utendørsjakken min er alltid i størrelse 40 eller 42, jeg bestilte denne modellen til en prøveperiode 42 og 44. 42 var så liten at jeg ikke en gang kunne ha den på (hendene mine klarte ikke å nå ermene når den var så smal bakfra), 44 fortsatte, men ikke nær brystet. Virkelig små størrelser!

Størrelse: Normal
Perfekt Show Jacket!
0 Likes

Jeg bare elsker materialet på de fleste klærne til Horze. Du kommer alltid inn i ringen og ser ren ut fordi dette materialet er så flekkfast. Jeg ble aldri varm en gang med solskinn med denne pelsen, da den er veldig lett og pustende. Knappene er stilige, og jeg elsker det faktum at det er en glidelås som gjør at den passer fin og tett. Dette holder deg ute satt sammen!

Størrelse: Normal
Skuffelse.
0 Likes

Jakken så fin ut på bildet, men har praktisk talt ingen form eller fasong i virkeligheten. Er rett opp og ned, og noe trist å se på.

Størrelse: Normal
størrelse
0 Likes

Veldig fin jakke, likevel måtte jeg komme tilbake fordi størrelsen ikke gikk. Jeg henviste imidlertid til størrelsesguiden, men jeg må fortsatt beholde min vanlige størrelse.

Størrelse: Liten
Enkel og klassisk!
0 Likes

Nydelig stevnejakke med enkle detaljer, grei passform og nydelig snitt! De er kanskje noe små i størrelsen, eller mer trange over skuldrene, men lengden og snittet er perfekt! Sitter super godt på kroppen. STORT pluss for stretch og god bevegelsesfrihet i jakken, samt et klassisk preg. Det enkle er ofte det beste, og det føler jeg passer perfekt for denne jakken!

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.