FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

eQuick Aero-magneto stallbeskyttere, bak

Produkt-ID: 301708

kr 1.849,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
eQuick Aero-magneto stallbeskyttere, bak
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
eQuick Aero-magneto stallbeskyttere, bak
kr 1.849,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
eQuick Aero-magneto stallbeskyttere, bak
Beskrivelse

Beskrivelse

Leggbeskyttere ved hvile med borrelås og elastisk støtte for å kunne justere kompresjonen på hestens bein. Perfekt fasong som gjør at den ikke sklir ned, gir kontroll på senene og hindrer hevelse etter trening.Condurabeskyttelsen på bakre del av beskytteren gir god beskyttelse mot slitasje. Lengden på innerputen er utformet slik at den beskytter kronranden, noe som gjør denne stallbeskytteren til et svært godt alternativ til stallbandasjer. Den kan også brukes under transport.Aeori-magneto stallbeskytter har de samme egenskapene som basismodellen, og med aeoro-teknologien som gir økt ventilasjon. Den har i tillegg magneter som gir en terapeutisk fornyende virkning og den virker betennelsesdempende.


Egenskaper:


  • Leggbeskyttere ved hvile med borrelås og elastisk støtte for å kunne justere kompresjonen på hestens bein.
  • Perfekt fasong som gjør at den ikke sklir ned, gir kontroll på senene og hindrer hevelse etter trening.
  • Aeori-magneto stallbeskytter har de samme egenskapene som basismodellen, og med aeoro-teknologien som gir økt ventilasjon. Den har i tillegg magneter som gir en terapeutisk fornyende virkning og den virker betennelsesdempende.

Vaskeanvisning:


Håndvaskes på 30°C.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

stabile Bandasjer
1 Likes

God form enkel å bruke, slitesterk, lett å holde ren. Holder hesten i beina om natten

Størrelse: Stor
Gode leggings som dessverre glir litt
1 Likes

Etter ca 3 ukers test av gangartene kan jeg si at gangartene selv har en rimelig kvalitet, men passformen er ikke helt optimal, siden de noen ganger glir litt. Ventilasjonen og beskyttelsen er imidlertid stor. Det ville være ønskelig å kunne kjøpe forekomstene til leggings hver for seg.

Størrelse: Normal
Bra å ta på, veldig god kvalitet
2 Likes

Om effekten kan jeg ikke si så mye fordi jeg legger gangartene i løpet av dagen på timen. Hesten min har ganske mye galle på bakbenene og for øyeblikket en betennelse som jeg håper å slippe unna med leggings. (Selvfølgelig i veterinærpleie !!!) Senere i restitusjonen vil jeg gjerne bruke benene som beskyttelse, for å si det som stabile leggings. Siden jeg faktisk ikke er venn med "legs wrap up" valgte jeg denne modellen på grunn av luftsirkulasjonen. Etter "skaden" ..... vil jeg beskytte beina for å forhindre det. Leggingsene hviler godt på hestens ben, glir ikke og det føles god kvalitet. Hesten min ser fornøyd ut, noe som ikke er noen selvfølge (hun er en diva) :-)

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.