Kjøp Kavalkade Transwell transportbeskyttere, bak | horze.no

Transwell transportbeskyttere, bak

kr 979,00
Pris inkl. MVA
Blå Kavalkade Transwell transportbeskyttere, bak kavalkade
Kavalkade Transwell transportbeskyttere, bak
Kavalkade Transwell transportbeskyttere, bak
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Forvent 3 dagers ekstra leveringstid.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kavalkade Transwell transportbeskyttere, bak
Beskrivelse

Beskrivelse

Våre transportbeskyttere Transwell er et navn som betyr god produksjon, sikkerhet og pris! Det er ikke uvanlig at hesten tråkker seg på sener og baller under transport, noe som kan gi alvorlige skader. Dette kan også skje når du laster og losser hesten på hengeren. Derfor har vi utviklet en transportbeskytter som beskytter mot dette. Fleksible og myke, men også svært støtsikker plasr i anatomisk fasong gir beskyttelse av hestens bein du kan stole på, som ikke går utover bevegelsene. Beskytterne festes enkelt med tre borrelåser. De er tykt fôret på innsiden, og har en komfortabel passform. Optimal passform som ikke vrir seg. Ideel beskyttelse av pipe, krone, koder og baller!


Produkt-ID: 308268

Les mer

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Vurdering
Anmeld produktet

Gi oss din mening om produktet

Skriv en anmeldelse

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Ikke gå glipp av nyheter
Spar 100kr på din første ordre