Kun idag! Spar 20% på en valgfri vare fra Horze eller B Vertigo! *
Bruk koden: BLUEMONDAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Eskadron PRO ACTIVE beinbeskytter

Produkt-ID: 19166

kr 524,30
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
Eskadron PRO ACTIVE beinbeskytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Eskadron PRO ACTIVE beinbeskytter
kr 524,30
kr 749,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron PRO ACTIVE beinbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

PRO ACTIVE frambeinsbeskytter er laget av 8,5 mm tykk neopren og forsterket med pikosoft. Beskytter hestens bein mot stryk og hevelser. Den nedre stroppen støtter sener og leddbånd rundt kodene spesielt godt. Passer til alle typer trening av hest, også western.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

viser seg liten
0 Likes

Dessverre er gangarten i størrelsen varmblod veldig liten, er for stram og derfor ikke et fint sete på beinet - for dårlig, så hun går tilbake. Utførelse og utseende er ikke betenkelig, og det ser elegant ut, men dessverre ikke egnet for bena på hesten min.

Veldig liten i størrelse
0 Likes

Veldig fint ly men altfor lite for alle halvblodene mine som normalt er fulle. For fullt i disse var det et gap foran 5-6 centimeter og ikke mye igjen av borrelåsen å lukke seg rundt med.

Størrelse: Liten

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.