FLASH SALE! Spar 100 kr. på hele din bestilling *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Eskadron PRO DRESSAGE bakbeinsbesytter

Produkt-ID: 19224

kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
Beste Pris
Dette produktet har den beste prisen vi kan gi! Ytterligere rabatter fra kampanjer og kuponger kan ikke brukes på dette produktet.
Eskadron PRO DRESSAGE bakbeinsbesytter
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Eskadron PRO DRESSAGE bakbeinsbesytter
kr 979,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Eskadron PRO DRESSAGE bakbeinsbesytter

Beskrivelse

PRO DRESSAGE bakbeinsbeskytter er en del av ESKADRONS nye dressurbeinbeskyttere. De er spesielt kjent for sin gode passform. Den garanterer en god bevegelsesfrihet for kodene på grunn av den spesialstøpte fasongen på forsiden. Den elastiske kanten forbedrer ikke bare beinet optisk, den justerer seg også godt til hestens ulike bevegelser. Størrelsene for frambein og bakbein er: ponni, fullblods og varmblods.


Beste fraktpris

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.

Produktomtaler (0)

Gjennomsnittlig vurdering

Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.