Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Cavallo Karbon leggchaps

Produkt-ID: 39147

kr 1.769,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 10 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Cavallo Karbon leggchaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Moderne leggchaps med karbonbelagt lær av høy kvalitet.


De spesielle egenskapene til karbon gjør disse leggchapsene både moteriktige og svært funksjonelle. Karbon er vanntett, ekstremt slitesterkt og svært enkelt å rengjøre.


Gjennomsnittlig vurdering
3.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Karbon hobbybåt
0 Likes

Etter seks ukers bruk begynte glidelåsen å knekke. Det triste var at jeg kjøpte sko i samme serie som jeg nå ikke har bruk for.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.