FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Saxon Equileather Half Chaps, Adult

Produkt-ID: 319273

kr 419,00
(Pris inkl. MVA)
Saxon Equileather Half Chaps, Adult
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Saxon Equileather Half Chaps, Adult
kr 419,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Saxon Equileather Half Chaps, Adult
Beskrivelse

Beskrivelse

Half chaps are perfect to wear with paddock boots for a complete look.


Choose leather-like half chaps to turn ordinary paddock boots into a full tall boot look. The protective chaps add support and comfort and are a nice alternative to formal show boots.


Features:


  • Back zip
  • Stretch panel
  • Great value

Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott og sittende stilk
0 Likes

Vakker, slank og veldig behagelig å ha på seg, og den brune tonen var fin og passet perfekt til mine bestilte skinn-jodhår med glidelås foran på ankelen. Når det gjelder bærekraft kan jeg ikke si ennå når den virkelige handlingen ennå ikke var over, men på dette tidspunktet ser den bra ut!

Størrelse: Normal
Godt kjøp
0 Likes

Myke, men beholder passformen. Likte spesielt forsterkningen på strikken under foten. Normal passform og ett godt kjøp til en rimelig pris.

Størrelse: Normal
Tynne glidelåser
0 Likes

Det er lurt å la glidelåsen komme ovenfra og ned, men dessverre knakk den andre glidelåsen rett etter noen få bruksområder (den er ganske skjør).

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.