FLASH SALE! Spar 15% på en valgfri vare! *
Bruk koden: FLASHSALE
Kopier
Kopiert til utklippstavlen

Tredstep Medici Air leggchaps

Produkt-ID: 310902

kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
Tredstep Medici Air leggchaps
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Tredstep Medici Air leggchaps
kr 1.449,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Tredstep Medici Air leggchaps
Beskrivelse

Beskrivelse

Ny design som kombinerer vakkert premium lær med lett og fleksibel perforert neopren, sikrer at Medici Air har en perfekt passform til alle leggfasonger ved at den er tettsittende og komfortabel. Den slående teksturen, kurvede utformingen og modifiserte plasseringen av glidelåsen plassering harmonerer godt sammen i den nyeste generasjonen av Tredsteps verdenskjente leggchaps. En elegant iøynefallende logo og supersterk størrelse 10 glidelås, i tillegg til spesialisert nettingfôr gjør dem komplett, og lar Medici Air bli et friskt pust innen leggchaps.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

fine chaps
0 Likes

Fine chaps, tett veldig smalt rundt ankelen, noe som gjør det litt vanskelig i begynnelsen å lukke dem til ankel og sko. Glidelåsen blir vant til, men ellers er de veldig fine kapsler som passer fint uten å klemme gjennom neopreninnsatsene.

Størrelse: Normal

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.