Midtsesong-salg! Gå ikke glipp av disse enorme rabattene!

Harry's Horse fluedekken

Produkt-ID: 308927

kr 1.299,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry's Horse fluedekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Insektsdekken med hals over ørene. Laget av ekstra sterk og fleksibel polyester. Med nylonfôr på bogen og halsen for å hindre gnag. Tre borrelåsfester foran. Lycra over beina for maksimal bevegelsesfrihet. Ekstra lang halelapp, kryssgjorder og elastiske beinsnorer. Den hvite farger reflekterer solen, og holder hesten sval på solfylte dager.


Teknisk beskrivelse:


100% polyester.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Flott teppe
0 Likes

Helt glad i dette teppet, selv om det er tykkere enn andre på markedet, har jeg blitt overrasket over at det ikke ser ut til å få dem til å svette mer enn tynnere gjør. Den er veldig høy kvalitet og veldig holdbar, og selv om jeg vil si at den kommer veldig lett opp på den mindre siden, er den fortsatt en god passform på fullblodset mitt. Litt på den dyre siden i forhold til andre merker, men jeg vil fremdeles kjøpe en annen.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.