Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Christ Konturformet gjordbeskytter

Produkt-ID: 14654

kr 559,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 3 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Christ Konturformet gjordbeskytter
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne gjordbeskytteren er spesielt designet for fasongformede gjorder, og festes med kraftige gummibånd. Ullhøyden er på 30mm. Gjorden på bildet er ikke medlevert, og tjener kun som illustrasjon. Kan vaskes i maskin med spesielt vaskemiddel for sauefell. Vi anbefaler vårt vaskemiddel "C7". Vennligst respekter våre vaskeanvisninger.


Teknisk beskrivelse:


Størrelse: 95cm, passer til salgjord 95cm.


Gjennomsnittlig vurdering
4.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

super bra utførelse passer bra
0 Likes

Utførelsen er flott. Det kalde blodet mitt har siden ikke mer gnagsår! :)

Godt fornøyd
0 Likes

Liker den veldig godt, eneste minuset er at om gjorden ikke er stram nok kan den vri seg øverst ved rask gange men det er bare å passe på at den sitter som den skal før en rir ut :)

Grei men den vrir seg...
0 Likes

Liker den godt men om jeg ikke strammer gjorden veldig godt vrir den seg øverst i begge ender. Dette skjer kun om vi galopperer, ellers ligger den bra.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.