Nå får du 10% ekstra på salget! *
Bruk koden: EXTRA10
Kopier
Kopiert til utklippstavlen
-10%

Bucas Celtic Stable Combi Hals

Produkt-ID: 24768

kr 566,10
kr 629,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Celtic Stable Combi Hals
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Celtic Stable Combi Hals
kr 566,10
kr 629,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Celtic Stable Combi Hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Combi Neck: Nakkestykke som lett kan festes til dekkenet for ekstra beskyttelse. Fôret med glatt nylon og Stay-Dry fleece.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Garantert Bucas-kvalitet
0 Likes

En klassisk stilig tartanhalsbånd som kan bæres fra høst til vår med både lett, middels og tung. Horzes pris er konkurransedyktig, jeg kjøpte faktisk halskjedet med et PayPal-tilbud på -20%, så det var ganske billig! Størrelsen er litt nafta - L-størrelsen på halsen var akkurat passe for en 160 cm midje med 145 cm varp. For en lengre hals eller mer muskuløs hest anbefaler jeg absolutt størrelsen XL.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.