JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå
-15%

Bucas Smartex Hals 300

Produkt-ID: 300493

kr 976,65
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Bucas Smartex Hals 300
Velg størrelse Størrelsestabell
Bucas Smartex Hals 300
kr 976,65
kr 1.149,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Bucas Smartex Hals 300
Beskrivelse

Beskrivelse

Alle Smartex Range kan legges på en våt hest etter trening eller vask, så kommer stay-dry fôret til å transportere bort fuktigheten, tørke hesten og fôret vil holde seg tørt inn mot hesten.Smartex har en perfekt passform med bogfolder, Click'n Go frontlukking og ballistisk nylon på utsiden som er vanntett og pustende.Halsen til utedekkenet selges separat og gjør ditt Smartex Utedekken komplett.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bucas-hals med 300g fylling
0 Likes

Utførelse og utseende gjør et godt inntrykk. Jeg bestilte den i størrelse L Passer et tak på 145 cm. Problem-> Spanjolen min har bare en tykk nakke. Halsdelen var for stram og gikk dessverre tilbake. Schade

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.