FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Horze Nevada hals

Produkt-ID: 24139

kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Nevada hals
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Horze Nevada hals
kr 399,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Nevada hals
kr 399,00
Horze Nevada utedekken
kr 759,00
Horze Nevada hals
Beskrivelse

Beskrivelse

Fest denne halsen til ditt Nevada-dekken for ekstra beskyttelse.


Bruk denne tynne halsen sammen med Nevada regndekken for å holde hesten varm og tørr. Halsen festes lett til dekkenet med en enkel krok. Borrelåser sørger for å pakke halsen godt inn. Nevada regndekken #24575 selges separat.


Egenskaper:


  • Fester til halsen for ekstra beskyttelse
  • Festes enkelt til manken med kroker
  • Enkel borrelås i halsen
  • Horze-logo
  • Nevada regndekken #24575 selges separat

Teknisk beskrivelse:


1200D rip stop 100% polyester. 3000mm/3000mvp.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 30 grader. Lufttørk.


Gjennomsnittlig vurdering
3.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

topp
0 Likes

Dessverre kan jeg ikke være enig med de andre meningene. Jeg er helt fornøyd med nakldelen. På 172cm og Gr. L passer perfekt. Og hesten min synes det er flott at han nå er beskyttet mot regnet. Skulle kjøpt den igjen!

Størrelse: Liten
null
0 Likes

Helt null! Kjøp med det matchende dekselet, nakketrekket holder ikke, det går ned og etterlater nakken i luften og i regnet, helt ubrukelig siden målet var å holde hesten tørr! Elastikken i nakken vokser veldig raskt. Jeg prøver flere triks for å opprettholde den. Det er ingenting å gjøre. Jeg har derfor et nesten nytt deksel som ikke hjelper meg! Skikkelig skuffet

Størrelse: Normal
Fin halsdel
0 Likes

Halsdelen har en super kvalitet, ingen hoppe med 169 i S er litt for løs. Problemet er at karabinene fortøyer i taket på veldig lange elastiske stropper, slik at halsdelen glir fremover og det er en spalte mellom teppet og nakkedelen. Ellers er den flott og beskytter godt mot regn.

Størrelse: Stor
God kvalitet, dårlig passform
0 Likes

Kjøpte denne halsen sammen med Nevada 400gr utedekken. Kjøpte dette i str M til min hest på 146cm, og dette ble alt for stort. I tillegg er festene veldig lange, som gjør at halsen sklir frem når hesten bøyer seg ned for å drikke eller spise. Det har en tendens til å brette seg ved manken, som gjør at det blir åpent der.

Størrelse: Stor

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.