« Tilbake / Hest / Dekken / Hals til dekken

Kentucky Horsewear Kentucky Horseware All Weather Hurricane hals, 0 gram

999,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
Beste Pris
Beste Pris
Vi feirer med deg - 21 år med Horze!
Spar 21% på merkevaren Horze &
Få 11% rabatt på nesten alle andre merker

+Hver 21. bestilling er gratis!
Kopier kode: B-DAY
1000 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Hver 21. bestilling vinner - maksimalt refusjonsbeløp er 2000 kr. Differanser vil ikke bli utbetalt. Alle kjøp i Horze-appen eller nettbutikken er med i konkurransen. Kundeservice vil kontakte vinnerne etter kampanjens slutt 28.04.2024. Premiene kan ikke overføres, refunderes eller byttes mot kontanter eller andre premier.
Farge: DB/AB
DB/AB Kentucky Horseware All Weather Hurricane hals, 0 gram
Størrelsestabell
Størrelse A
XS 80-100 cm
S 110-125 cm
M 130-140 cm
L 145-155 cm
XL 155-160 cm
Tilbake
Horze logo
Frakt fra Horze
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 1 190 kr
30 dagers returrett

Beskrivelse

For ekstra beskyttelse mot regn, vind og kaldt vær har vi All Weather Hurricane hals som matcher Hurricane-dekken.

Hva er spesielt All Weather Hurricane hals brukes i kombinasjon med Kentucky Horseware All Weather Hurricane utedekken. Halsen kommer i 0 gram og 150 gram for å passe behovene til din hest. Det festes enkelt med sterke borrelåsfester. Takket være utsiden som er 100% vann- og vindtett er halsen sterk og kan derfor brukes på hester som er ute hele dagen. Stoff og materiale Halsen kommer med den samme PU-overflaten som alle All Weather Hurricane utedeken, slik at din hest har maksimal beskyttelse mot regn og vind. Dette PU-belegget påføres på utsiden av halsen, noe som er unik på hestemarkedet. Siden belegget påføres på utsiden vil halsen holde seg helt vanntett uten å trenge noen spesielle behandlinger. Belegget gir også beskyttelse mot at halsen slites i stykker. Innsiden av halsen er fôret med kunstig kaninskinn for å beskytte manen til hesten. Det kunstige kaninskinnet gir ekstra varme og føles myk mot huden. Dette gjør at halsen passer perfekt til hester med sensitiv hud. Form og størrelse Halsen kommer med fire sterke borrelåsfester. Disse festene er på innsiden av halsen slik at det ikke er noe rom mellom dekkenet og halsen, og vann har ingen sjans for å trenge inn. For å lukke halsen foran bruker du de to sterke borrelåsfestene som har kunstige lærlapper for et klassisk utseende.

Egenskaper:

  • Brukes i kombinasjon med All Weather Hurricane utedekken
  • Tilgjengelig i 0 gram og 150 gram
  • Kunstig kaninskinn på innsiden av halsen for å forhindre gnag
  • Holder seg 100% vanntett på grunn av PU-belegget på utsiden
  • Sterk borrelåslukking på innsiden av halsen forhindrer at vann renner inn mot dekkenet

Vaskeanvisning:

Når halsen er gjørmete kan du enkelt og greit spyle det av. For en dypere rensing kan du vaske halsen på 30 grader. Halsen trenger ingen spesielle vanntette behandlinger ettersom vasking ikke ødelegger det vanntette belegget. Vi råder deg til å la halsen lufttørke.

Produkt-ID: 336613

Les Omtaler:

Dette produktet har ingen anmeldelser ennå. Hjelp oss og andre kunder ved å skrive en anmeldelse.

Farge: