Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Covalliero Techno ridebukser, damemodell

Produkt-ID: 312066

kr 699,30
kr 999,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Covalliero Techno ridebukser, damemodell
Beskrivelse

Beskrivelse

Tiltalende ridebukser laget av mikrofiber og bomull for perfekt komfort. Kontrastsømmer og kantbånd på de falske baklommene markerer alle de fantastiske funksjoner. Som med alle høykvalitets ridebukser er denne modellen naturligvis også helforsterket med strekkbart tekstillær. Benmansjetten med «ElastoSoft»-materiale sørger for en perfekt sits, og forebygger irriterende trykkpunkter.


Egenskaper:


  • Helskinn
  • ElastoSoft benmansjett
  • To håndvarmende frontlommer
  • Holder formen
  • 4-veis strekk
  • Lett å rengjøre, og kan vaskes i maskin opp til 30 °C

Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig fine bukser
0 Likes

Jeg fikk buksene i morges. Det er veldig behagelig, materialet er mykt, lett og godt utvidbart. Finishene er pene og gir et vakkert utseende. Bunnhuden er også utvidbar, forskjellen i materiale merkes ikke.

Gode, stramme bukser
0 Likes

Blå bukser av høy kvalitet. Stort pluss på de stigende strømpene. Jeg likte virkelig den såkalte. denimlommer foran.

Fin ridebukse
0 Likes

Myke komfortable ridebukser som passer perfekt. Imidlertid litt feil over det ene kneet da hele kongen går lenger over det ene kneet, men bare en bagatell .. ingenting du ser. Jeg er faktisk veldig glad.

Så skuffet over kvaliteten
0 Likes

Etter 3 måneders bruk har bunnhuden slitt og hull. Det er synd fordi jeg elsket det for sin komfort og stil, jeg brukte det i tretti timer, vasket omtrent tjue ganger bakover ved 30 ° C. Jeg har 2 andre hudbunnbukser i 3 år som er litt slitte, men fortsatt i god stand. Det er egentlig ikke solid, så synd.

God og ren
0 Likes

Komfortable og rene senger. Fikk straks mye ros. Størrelsen var bra. Og prisen er ikke overveldende.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.