Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå
Supertilbud
-20%

Helforsterket ridebukse, silikon, høyt liv, dame

Produkt-ID: CP3621

kr 791,20
kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Helforsterket ridebukse, silikon, høyt liv, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
 • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
 • #1 på markedet!
Helforsterket ridebukse, silikon, høyt liv, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Egenskaper:


 • Ultramykt, komfortabelt stoff
 • Elastisk stoff sikrer en perfekt passform og god bevegelsesfrihet
 • Sterkt silikongrep i hele setet
 • Høyt liv
 • Pustende
 • Lett
 • YKK-glidelås og antikke Gutos-knapper i messing foran
 • Klassisk stil med beltehemper
 • Klassiske frontlommer
 • Elastisk lukking på benet
 • Nydelige fargevalg
 • Innersøm: 72 cm.

Teknisk beskrivelse:


BL, DB, ROR, B, LB, DRE, DPU: 62% polyester, 33% viskose, 5% spandex.
G, BR, VDB, GR, RB: 65% bomull, 26% mikronylon, 9% spandex.


Vaskeanvisning:


Maskinvask på 40°C.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Buksene topp
4 Likes

Buksekvalitet, superkomfortabel å ha på. Størrelse litt liten (jeg tok en 34 når jeg pleier å gjøre 34/36). Virkelig veldig fornøyd med dette produktet! Jeg anbefaler 100%!

Skuffende ... med mindre du er en kvist
2 Likes

Jeg er 5'6 ”og størrelse 10; Jeg er på ingen måte ekstra høy eller ekstra bred, men jeg har en større bakside enn en liten midje. Jeg kjøpte tre par - blå, brun og mørk lilla. Jeg var spesielt tiltrukket av disse på grunn av den 'høye midjen' - som ikke var høy i det hele tatt. Disse er i beste fall lav til mellomstigning. Materialet er nydelig, jeg kan tenke meg at de skal være veldig behagelige hvis du er i størrelse 6 og helt rette, men jeg kjempet for å få dem til å gå over nevnte bakside, og så når de var ferdig, selv om de er veldig smigrende på beina , den ekstra polstringen rundt hoftene mine ble alle sammen klønet inn i den øverste delen av buksene og etterlot et ekstremt lite flatterende utseende, i mellomtiden var det en enorm kløft bak. Det er virkelig synd, for materialet er nydelig og silikonen ser virkelig god kvalitet ut. Jeg ville bare kjøpt en størrelse tolv hvis det bare var størrelsen som var problemet, men siden de overhodet ikke har høy midje som annonsert, vil de dessverre bli returnert.

topp
2 Likes

Meget gode bukser rapporterer kvalitetspris! Veldig god kvalitet. På den annen side gjorde buksene meg vondt på knærne på grunn av silikon. Synd ...

Veldig fornøyd
2 Likes

Veldig fornøyd med denne ridebuksen. Behagelig å ha på. Gå gjerne opp en str. Flotte farger til daglig bruk, men skulle ønske den fantes i hvit til stevner.

Ikke høy i livet
2 Likes

Buksene kjennes gode ut ved første prøving, men litt trange. Bruker normalt str 40, så bestilte dette. Etter min erfaring går de fleste bukser ut etter noen dagers bruk i stallen, så det skal nok gå bra. Det er ikke lukning på de nederst, bare stretch. Klager ikke på dette, jeg liker det, men vær obs hvis du liker de buksene med borrelås nederst. Når det gjelder livet er de definitivt ikke høye, mer normal til middels høye. Har kjøpt andre ridebukser og tightser som er som beskrevet høye i livet fra Horze, så vet ikke om dette er et engangstilfelle kun ved disse buksene. Fargen er litt mørkere rosa enn på bildet, perfekt! De blir nok flittig brukt fremover.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.