Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Horze Kate helforsterket ridebukse med silikon, dame

Produkt-ID: 36639

kr 499,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Kate helforsterket ridebukse med silikon, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

En rimelig ny ridebuksestil med en klassisk passform og høy i livet!


Ridebukser med høyt liv og ser ut som jeans er supre å bruke både i salen, men til og med hvis du skal ned i byen og handle. Helforsterkingen med silikon er komfortabel og gjør at du får trygt grep i salen.


Egenskaper:


  • God passform
  • Frontlommer
  • Høyt liv
  • Elastisk nederst på beinet

Teknisk beskrivelse:


65% bomull, 33% polyester, 2% spandex.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 40 grader med innsiden ut, og med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel. Tørkes på snor.


Gjennomsnittlig vurdering
2.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Ridebukse
11 Likes

Helt grei ridebukse til en rimelig pris. Har hatt på meg veldig god ridebukse til bare et par hundrelapper mer som var veldig behagelig å ha på som jeg heller ha kommet til å kjøpt i stede. Denne føler jeg har litt mer dongeribukse følelse av å ta på og ha på. Liker buksene litt stive med støtte, men denne er igjen for lite stretch i . Fin i livet , men kunne ønske den var litt lengre i beina. Den så også finere ut på bildet enn i virkeligheten følte jeg.

Statisfaite
3 Likes

Jeg elsker denne trusen. Størrelsen er riktig, og stoffet er fleksibelt. Silikonbunnen hjelper meg å holde meg på plass på klubbsalen for stor og veldig veldig glatt. Det eneste er at stoffet ser ut til å tiltrekke hår og støv, du må alltid rulle over det. Jeg anbefaler det uansett!

fornøyd
3 Likes

Er superfornøyd med disse ridebuksene. Så fint å ha på seg, slik at du ikke vil bytte etter stallen. Silikonen gir et godt grep ved behov, men holder seg ikke til salen. Bestilt i størrelse 46 og har normalt mellom 46-48, så de passer perfekt. Litt lavt over baken for oss bare rundere ryttere. Kjøp!

God passform
2 Likes

Passer meg godt med noen kurver (normale 40). Normal i størrelse, komfortabel og stilig passform. Rett grep i salen. Det eneste negative er at de begynte å klype seg litt etter et par bruksområder.

Poor quality
1 Likes

Unfortunately the quality is quite poor - the seat ripped from the fabric on the first time while riding. Material is pretty flimsy and isn't very tender against the skin.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.