Salg - opp til 50% RABATT! Begrenset antall!
Handle nå

Dublin Performance Cool-It Gel ridetights til dame

Produkt-ID: 317878

kr 349,50
kr 729,00
(Pris inkl. MVA)
Dublin Performance Cool-It Gel ridetights til dame
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Dublin Performance Cool-It Gel ridetights til dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Dublin Performance Cool-It Gel ridetight er den ultimate ridetightsen. Stoffet har fire-veis stretch som gir svært god fleksibilitet og bevegelsesfrihet, mens PU silikon geltrykk i setet gir optimalt grep og stabilitet i salen. Kommer i flere farger, denne tightsen kan brukes både på trening, konkurranser eller bare for gøy.


Egenskaper:


  • Fireveis tøyelig stoff
  • PU silikon geltrykk i setet
  • Del av Dublin Performance-serien

Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Forbrenning i huden
0 Likes

Buksene kan ikke kjøres inn! "Silikonklumpene" gjør at buksene er veldig fast i salen, mens kroppen ikke er festet i buksene, noe som får buksene til å brenne huden på alle deler som har kontakt med salen.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.