Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
-40%

Horze Hanna tights i PU lær med telefonlomme, dame

Produkt-ID: 36633

kr 407,40
kr 679,00
(Pris inkl. MVA)
Horze Hanna tights i PU lær med telefonlomme, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Horze Hanna tights i PU lær med telefonlomme, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Lærlignende tights er supre for ridning eller hvis du skal ut en tur. Disse pull-on tightsene har super passform og er elastiske for god komfort. Det lærlignende grepet hjelper deg med å sitte godt i salen. De ser alltid rene og friske ut, og kan tørkes rene for å fjerne skitt og støv. Et høyt liv gjør dem komfortable å bruke og vil støtte deg når du rir.


Egenskaper:


  • Fireveis elastisk kunstig lær
  • Vannavvisende stoff
  • Lommer til mobilen på begge lårene

Teknisk beskrivelse:


Utside: 100% polyuretan. Innside: 90% polyester, 10% elastan.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes på 30 grader med innsiden ut, og med lignende farger. Ikke bruk skyllemiddel. Tørkes på snor.


Gjennomsnittlig vurdering
3.3
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Bare flott!
20 Likes

Passer, sitter og du sitter godt. Et blikkfang på hesten og i stallen. Har brukt disse Reitleggins i løpet av rideferien på den nederlandske kysten. Bare la vannet sprute. Du forblir (nesten) tørr i denne ridende leggings.

Flotte ridebukser
3 Likes

En flott ridning Leggings ser bra ut. Passer perfekt, og utseendet er også sikkert. Nå har det blitt favorittbuksene mine.

Fet modell / ekstremt dårlig søm
1 Likes

Etter den første turen røykte den lille detalj (pryder båndet), og hver gang du tar buksene i bruk, går søm i sidene og på baksiden. Tråden er enten så dårlig, eller undertråden er ikke på linje med overtråden, så syingen er ikke tett. Er sikker på at de etter en vask faller fra hverandre. Øvelse er ellers gal om utseendet og slitasjen.

Super bra!
1 Likes

Super god passform og kvalitet. Du sitter stille og har godt grep. Bare positivt! Veldig fornøyd med kjøpet mitt. Anbefalt.

rød
1 Likes

Ypperlig, men ubrukelig å sykle i. Stikker i salen og lyder når du sykler lett. Fikk også blåmerker fra støvlene på innsiden av knærne selv om jeg har hatt støvlene før, men med andre ridebukser.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.