Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå
-12%

Horze Kira helforsterket ridetights med silikon og telefonlomme, dame

Produkt-ID: 36030

kr 790,24
kr 898,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Kira helforsterket ridetights med silikon og telefonlomme, dame
kr 790,24
kr 898,00
Horze Clara vinter-ridestrømper i ullmix
kr 89,00
Horze Kira helforsterket ridetights med silikon og telefonlomme, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

En spesiell sømstruktur i disse ridetightsene gir ekstra komfort i salen.


Sporty silikontrykk på tightsene er ideelt til hverdagsridning, og gir optimal komfort. Ta på deg disse sporty ridetightsene med stretch for det perfekte hverdagslige rideantrekket. Disse tightsene er designet uten søm i skrittet slik at du får den ultimate komforten i salen. Tightsen har silikongrep i setet og på innsiden av lårene slik at du holder deg på plass i salen.


Egenskaper:


  • Sporty pull-on tight i funksjonelt stoff
  • Pustende
  • Myk, tynn fleecefølelse på innsiden av stoffet
  • Spesielt utformet i skrittet uten vertikal kryssøm
  • Sidelommer til mobilen
  • Silikongrep i setet og på innsiden av lårene
  • Elastisk rundt anklene
  • Høyt liv for ekstra komfort

Teknisk beskrivelse:


72% nylon, 28% spandex.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Gleder meg til å bruke disse!
7 Likes

Jeg bor i New England og været er alltid iskaldt! Jeg så at disse akkurat kom ut for den nye vinterlinjen og ville prøve dem. Jeg har akkurat mottatt dem i går, og jeg fikk prøve dem i morges. Jeg må si at disse er veldig hyggelige og komfortable. Sidenotat: Jeg har hatt dem rundt i huset, og jeg vil ikke ta dem av. De har en tynn fleece, men jeg kan bevege meg i disse og ikke som mine andre vinterbukser! Jeg ønsket også å prøve fullsetet silikon for å se hvordan det er. :) Jeg kan ikke vente med å prøve disse ut!

Perfekt vintertights
5 Likes

Kjøpte disse som gave til datteren vår. Dessverre kom de opp litt små så returnerte for en utveksling. Rask erstatning, og datteren vår elsker alt om dem. Perfekt vintertights. Jeg vil anbefale å gå opp en størrelse (datter vanligvis en 34 (Storbritannia størrelse 8), neste størrelse opp passet henne perfekt) Meget god verdi som andre merker med de samme funksjonene mye dyrere. Skal kjøpe igjen

Utrolig varm
4 Likes

Da disse ble bestilt for meg og jeg fikk dem, ble jeg bekymret fordi de er ganske tynne. De er ikke for fleecy og ærlig talt var redd de ikke var vinter nok for Minnesota. De er sjokkerende varme !!!! Fantastiske strømpebukser for en fantastisk pris som passer bra for Minnesota vintrene våre.

Reitleggin
2 Likes

Super flott grep og mobiltelefonlommen på beinet holder telefonen uten å skli.

Anbefales ikke
2 Likes

Så hun ser veldig bra ut og sitter godt. Hun er imidlertid ikke verdt prisen. Bare noen få ganger slitt og vasket en gang og hun har ekstrem pilling på strømpen som snart vil være helt borte.

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.