Spar 120 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: XMAS
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Horze Leah UV Pro ridetights med telefonlomme, dame

Produkt-ID: 36219

kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Horze Leah UV Pro ridetights med telefonlomme, dame
kr 989,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Kjøp dem sammen
Horze Leah UV Pro ridetights med telefonlomme, dame
kr 989,00
Horze ridestrømper i bambus
kr 89,00
Horze Leah UV Pro ridetights med telefonlomme, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Unik pull-on ridebukse med silikongrep.


Ultralett tights med akkurat nok bling på hoftene gjør denne buksa til det perfekte valget til hverdagsridning eller en hurtig sommergalopp. Silikontrykket med et trendy kronedesign gjør at buksen har nok klister for godt grep. Med tilført 50+ UV-beskyttelse gjør disse ridebuksene perfekte for ridning på lyse sommerdager. Lycra gjør disse halvhøye ridebuksene like komfortable å bruke som en hver pustende tights. En myk innside og hurtigtørkende stoff vil føre til at du ønsker å bruke disse ridetightsene hele dagen.


Egenskaper:


  • Pull on sommer-ridebukse til dame
  • Mellomhøyt, elastisk liv kan føles trangt første gangen du bruker det, men det gir god passform med bred linning bak på ryggen, netting og pustende frontpanel
  • Silikongrep i hele setet
  • Praktisk sidelomme til mobil
  • Polyamidstoffet er UV-beskyttet, UPF 50+
  • Innersøm er 70 cm

Teknisk beskrivelse:


Vevd 88% polyamid, 12% elastan. Hvis du er mellom to størrelser anbefaler vi at du velger den største størrelsen. Lengden på innersøm: 70 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvaskes med innsiden ut på 40 grader, med lignende farger. Lav temperatur i tørketrommel. Ikke bruk skyllemiddel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.7
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Beste bukser noensinne!
7 Likes

Endelig en skikkelig sommerbris, der man ikke svetter så raskt, selv ikke på 30 grader. Veldig behagelig, for uten glidelås og knapp og virkelig direkte på huden, ligner på en sportsbukse. Også noe for veldig slanke damer som meg! Jeg føler meg veldig bra i disse buksene. Dessuten ser hun forbudt bra ut ;-)

elsker disse!
5 Likes

Disse er så behagelige og gripende. Jeg kan knapt komme ut av bilen min. Disse tightsene er så klissete! Midjebåndet er bredt rundt hele veien, men fronten er et tynnere materiale som gjør dem smigrende og behagelige. Mobiltelefonlommen er et flott kompliment også. Totalt sett er dette de klistreste strømpebuksene jeg noensinne har eid - mer enn mine passer. Jeg anbefaler dem på det sterkeste at de er verdt $$

Herlig!
4 Likes

Topp knebukser. Kjøpte den blå varianten på salget før den gikk ut og skulle ønske jeg hadde slått på mer! Sitter som en smekk uten å være hindrende, godt grep i salen og til og med flink ut! Noe bredt ved benenden så det pølser hvis du liker meg har smale ankler og den elastiske midjen er stram for å komme over hoftene. Ganske liten i størrelse og ganske saftig pris for strømpebukse .. Kvar igjen og sjå om silikon og kvalitet er verdt beløpet. Men virkelig anbefalt!

Mega!
4 Likes

Buksene er de mest komfortable jeg noensinne har hatt! Jeg elsker henne! Buksene ser bra ut og er en skikkelig blikkfang!

Elsker dem!
4 Likes

Jeg bestilte de mørkeblå og elsker dem! Passformen får meg til å føle meg som en million dollar, og de er komfortable i salen og bakken. God plass i leggområdet og det brede og høyere linning er smigrende. Lommene er perfekte og gripene er akkurat nok. Veldig behagelig ved høy varme, stoffet er veldig pustende!

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.