Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Noble Equestrian Balance ridetights

Produkt-ID: 316501

kr 719,10
kr 799,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Noble Equestrian Balance ridetights
Beskrivelse

Beskrivelse

I denne ridetightsen får du den optimale kombinasjonen av hestesport og passform. Den tar det ett steg videre med innovativt design og et meget tilpassende stretch-materiale som gir den mest flatterende passformen du vil finne i en ridetights.


Gjennomsnittlig vurdering
5.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Sitt fantastisk!
1 Likes

Mottatt i dag og med en gang montert :) Benklærne har et smalt linning på øyet, men stoffet strekker seg veldig fint og dimensjonene er fine. Fint mykt stoff, ikke for tynt. I morgen for første gang kjører telefonen min i lommen på låret! Fint er det at det er en liten lomme på det indre røret i midjen, bak, for f.eks regninger eller en liten nøkkel.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.