Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nå

Shires bogbeskyttelse i sateng

Produkt-ID: 318705

kr 199,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Shires bogbeskyttelse i sateng
Beskrivelse

Beskrivelse

Satengstoffet gir dekkenet mulighet til å skli over de utsatte områdene, og minimerer risikoen for hårtap, gnag og sår. Bogstroppene på dekkenet festes gjennom bogbeskytterens løkker for å forhindre det i å skli.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Lapasuojus
0 Likes

Står ganske godt på plass takket være løkken, ikke stram eller gni.

Beste baugvakt!
0 Likes

Den beste baugvakten jeg har hatt og jeg har prøvd mest før! Passer bra når jeg fester den til toppspennen på campingvogndekket.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.