JANUARSALG - ENDA STØRRE RABATTER! Opp til 50% rabatt på massevis av produkter! *
Spar nå

Weatherbeeta stretch halsdekken

Produkt-ID: 319797

kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
Weatherbeeta stretch halsdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Weatherbeeta stretch halsdekken
kr 269,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Weatherbeeta stretch halsdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Weatherbeeta stretch halsdekken er en hals som er enkel å bruke, og som kan brukes uavhengig av dekken hvis du ønsker det. Myk og elastisk er denne lycra-halsen ideell for å holde hesten støvfri. Det bidrar til å unngå en man med gnag fra halsdekken, hvis du bruker den som en "vest" under.


Gjennomsnittlig vurdering
1.0
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Veldig skuffet .. Å omarbeide
0 Likes

Kjøpte tidlig i januar .. Jeg gjorde en test og på 5 minutter går stoffet opp midt i nakken .. Så ikke bruk til slutt .. Du bør sette i det minste et bind mellom fremre og passasje av stropp. Et produkt som kan være topp for hester som hater masker på hodet, men produsert for å omarbeide på fabrikken.

Helt ubrukelig
0 Likes

Alas, selv om jeg tok riktig størrelse så står den ikke verken den ruller eller den snur opp ned. Jeg er virkelig skuffet over kjøpet mitt, det er en skikkelig problemfri den ikke holder og gjør vondt i hesten min. Lycra-materialet er absolutt ikke egnet, det er synd.

Størrelse: Normal
Dårlig passform
0 Likes

Skitten passform. Halskanten bare krøllet seg sammen og rullet over seg selv mot hestens hode. Den var lang som gjorde den tykk og tett i bunnen av nakken, ved baugen, og derfra rullet den seg helt opp til nakken, den hang over hestens hode direkte da de dro hodet ned for å beite. Kanskje bedre å satse på noen som går over boka og rundt forbeina i stedet.

Størrelse: Stor

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.