Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.!*
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

Mink Horse Equestrian Bell 2 jodhpur-ridebukse med helskinn - NY MODELL

Produkt-ID: 313141

kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Mink Horse Equestrian Bell 2 jodhpur-ridebukse med helskinn - NY MODELL
kr 1.349,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Mink Horse Equestrian Bell 2 jodhpur-ridebukse med helskinn - NY MODELL
Beskrivelse

Beskrivelse

Jodhpur-ridebukse med god passform og helskinn i semsket skinn/clarino. Velsittende jodhpur-ridebukse med moderat boot-cup, laget av superkomfortabelt og mykt 4-veis stretchmateriale (polyviskose-spandex). I helskinn med solid semsket skinn/clarino.
Har en optimal passform med lang, smart og praktisk glidelås på leggen med en fancy gummiknott - noe som forlenger beinet og gir mer fleksibilitet. Avtagbar beinstropp på innsiden, som sørger for at buksebeinet ikke sklir opp. Svart i størrelse 10-14 år & XS-6XL Vi anbefaler å velge en størrelse større enn normalt, da clarino-skinn er mindre elastisk enn resten av stoffet. Kommer også i en modell med power grip.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30°C - Tørkes på snor.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Små størrelser
1 Likes

Jeg opplever buksene som veldig små i størrelse. Valgte en størrelse større enn jeg vanligvis har, alt som beskrevet, men måtte opp en annen størrelse for at ridebuksene skulle passe komfortabelt. Veldig fint dog i fint materiale.

Super fine bukser
0 Likes

Helt fantastiske bukser! Jeg er ganske kort og får alltid alltid sy buksebeina, men disse var helt perfekte. Fint materiale og perfekt passform

Veldig god bukse!
0 Likes

Kjempefornøyd med denne buksa! Veldig god og stretchy å ha på, perfekt passform. Bruker størrelse 38 og kjøpte 38, kunne ikke hatt noe større, slik som de anbefaler i beskrivelsen. Eneste er at den med fordel kunne vært 2cm kortere i beina, da hadde den vært perfekt for meg på 164cm.

Stilig, men stram over lårene
0 Likes

Nydelige bukser som føles som om de vil vare lenge. Imidlertid hadde jeg litt problemer med størrelsene, 42 er litt for stramme og 44 var bare for store (jeg er 170 cm høy og veier ca 75 kg). Etter en uke med å gå inn på dem hjemme (størrelse 42) har de strukket seg litt over lårene og jeg håper de fortsetter slik!

fantastisk
0 Likes

Slitesterk, holder passform og farger. Har ikke noe dårlig å si, og jeg har fortsatt brukt min i 6-7 måneder.

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.