Mink Horse Equestrian Bell 2 jodhpur-ridebukse med helskinn - NY MODELL

Fra 1.159,20 kr
RRP: 1.449,00 kr
Pris inkl. MVA ekskl. Fragt
( 8 )
200,- rabatt på din bestilling
Kopier kode: HZ-AUTUMN
800 kr er det minimale bestillingsbeløp. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer ett eller flere av produktene, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerte produktet. Gjelder ikke ekskluderte produkter (informasjon på produktsidene). Gjelder t.o.m. 10.10.2022. Ikke gyldig for merkene Bucas, LeMieux, Muck Boot & Christ.
Farge: Svart
Svart Mink Horse Equestrian Bell 2 jodhpur-ridebukse med helskinn - NY MODELL
Størrelsestabell
Gratis Frakt
Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
Retur og refusjon
100 dagers returrett

Beskrivelse

Jodhpur-ridebukse med god passform og helskinn i semsket skinn/clarino. Velsittende jodhpur-ridebukse med moderat boot-cup, laget av superkomfortabelt og mykt 4-veis stretchmateriale (polyviskose-spandex). I helskinn med solid semsket skinn/clarino.
Har en optimal passform med lang, smart og praktisk glidelås på leggen med en fancy gummiknott - noe som forlenger beinet og gir mer fleksibilitet. Avtagbar beinstropp på innsiden, som sørger for at buksebeinet ikke sklir opp. Svart i størrelse 10-14 år & XS-6XL Vi anbefaler å velge en størrelse større enn normalt, da clarino-skinn er mindre elastisk enn resten av stoffet. Kommer også i en modell med power grip.


Vaskeanvisning:


Vaskes på 30°C - Tørkes på snor.


Produkt-ID: 313141

Les Omtaler:

Farge: