Spar 130 kr. på din neste ordre over 600 kr.! *
Bruk koden: HORSE-DAY
Spar nå
Kopiert til utklippstavlen

B Vertigo Kimberley Pro-aktiv kneforsterket ridebukse til da

Produkt-ID: 36405

kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
B Vertigo Kimberley Pro-aktiv kneforsterket ridebukse til da
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
B Vertigo Kimberley Pro-aktiv kneforsterket ridebukse til da
kr 1.390,00
(Pris inkl. MVA)
Leveringsklar
Plukket & pakket på vårt lager innen 24 timer på hverdager.
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
B Vertigo Kimberley Pro-aktiv kneforsterket ridebukse til da
Beskrivelse

Beskrivelse

Disse fantastiske ridebuksene med tekstil av høy kvalitet er det ultimate valg for mote, komfort og funksjon.


Sesongens hotteste farger vekkes til live i et par lekre, stilige og slitesterke dameridebukser. Disse ridebuksene med høyt liv har den nyeste fargen fra B Vertigo, og passer til mange av produktene i sesongens kolleksjon. Den flotte fargen vil se fremragende ut når du rir på enhver hest, og du kommer til å elske sommerridningen med disse ridebuksene med en kontrastfarget stripe.


Egenskaper:


  • Ridebukse av høy kvalitet for aktive kvinnelige ryttere i sesongens hotteste farge
  • Holdbar og funksjonell
  • God komfort i bunnen av beinet
  • Normal midje
  • Innersøm er 74 cm

Teknisk beskrivelse:


Materialer: 92% Polyamid, 8% Polyuretan.


Vaskeanvisning:


Vaskes i maskin på 40 grader. Lufttørkes for å bevare fasongen. Ikke bruk skyllemiddel. Skal ikke i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.9
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

1 Likes

Elsker disse buksene. Stor passform og komfort. Jeg ville kjøpt dem igjen. Litt lenge for meg er jeg 5'5 og ville elsket det hvis alle deres knebukser kom på et kort alternativ. Vil kalle dem en midtstigning. Jeg kunne gått litt lavere med det, men synes de er veldig smigrende. Jeg har ikke kommentert holdbarhet bare fordi jeg ikke har hatt dem lenge nok til å si.

Beste bukser noensinne!
1 Likes

Jeg kjøpte Kimberly Pro-active Self Seat-bukser i Blå. De er faktisk vakrere i person enn online. De løper litt større enn Ellen og Victoria-buksene. Jeg fikk så mange komplementer på disse (mitt første par B Vertigos) at jeg straks bestilte to par til. Stoffet er veldig behagelig. Det føles som om de gir deg en fin klem uten å lage den fryktede muffins-toppen. Stylingen er veldig, veldig tilgivende og super flatterende. Etter å ha mottatt så mange komplimenter på mine Kimberly Pro-aktive selvseterbukser (blå) bestilte jeg et par Victoria selvseter i brunt og et par Ellen-seterebukse. Jeg er veldig fornøyd med alle tre parene til de nye B Vertigo-buksene mine, men dette er favorittene mine. De er faktisk så fantastiske at jeg ikke kan vente med å sykle selv i 110 + -graden. Kimberly-buksene kjører litt større enn Victoria- og Ellen-buksene. Disse buksene er veldig behagelige, holdbare og ekstremt figurflatterende. De gir deg en fin klem uten å lage den fryktede muffins toppen.

Ur bra ut
0 Likes

Godt passende, solide og fremfor alt stilige racerbukser (hvite), til en god pris.

0 Likes

Dobbelt bruk veldig komfortable bukser, stretch og pustende. Prisen er ganske kostbar, men den vil vare lenge! Ser også veldig bra ut på bakken.

Nydelig finish og veldig fint stoff!
0 Likes

Jeg kjøpte denne modellen i fjor, uten "pro active". Størrelse veldig bra, mens jeg ofte har problemer med å finne meg mellom to størrelser ... Lycra buksebukse superfin, ferdig med ripa som gjorde vondt i ankelen ved friksjon i støvlene og over tykkelse! Synd de er dyre! Jeg ventet på at kampanjene skulle tilby det til meg ...

Dette produktet er på lager. Dersom du bestiller i dag, vil det bli pakket innen 24 timer (på virkedager) og sendt til deg. Du vil motta varen i løpet av noen dager.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.