Få 12% rabatt på ALLE dekkener fra Horze & B Vertigo + FRI FRAKT!
Spar nå

Harry Hall HI-VIZ ridetights, normal, dame

Produkt-ID: 322766

kr 699,00
(Pris inkl. MVA)
Harry Hall HI-VIZ ridetights, normal, dame
Velg størrelse Størrelsestabell
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 4 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Harry Hall HI-VIZ ridetights, normal, dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Ridebukser du trekker på deg, fluoriserende med reflekterende paneler og reflekterende trykk foran og bak. Close contact stretch ved anklene for ekstra komfort.


Teknisk beskrivelse:


Hoveddelen: 55% bomull, 40% polyester, 5% elastan. Sidepaneler: 97% polyester, 3% elastan.


Gjennomsnittlig vurdering
4.5
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Harry Hall HI-VIZ gensere, damer, vanlig.
0 Likes

har kjøpt dem her og prøvd dem og de er så kule, de har en super fin rosa farge som du ikke virkelig ser på bildet, jeg er 170 og du trenger ikke å være høyere da er de for korte.Men jeg er glad for å ri sammen med dem, synes de er gode for vinterridning, da de er litt tykke i stoffet og gode reflekser :-)

LUMINOUS
0 Likes

Har brukt disse hele høsten og vinteren, føler meg alltid bra med ekstra refleks og farge, og så fin, til tross for undertøyet! Tykk superstrekket bomull, skulle bare ønske at de hadde hatt en slags sko som ga grep. Ble litt flekkete nå, men holdt meg godt ellers!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.