Spar 22% på et valgfritt produkt fra Horze og B Vertigo + FRI FRAKT!* Bruk koden:
Kopiert til utklippstavlen
SINGLES-DAY

Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken

Produkt-ID: 24054

kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Partnerprodukt
Dette produktet leveres fra et lager vi samarbeider med. Forvent 8 dagers ekstra leveringstid. Les mer
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra varmt kombinert vinterdekken. Nytt design som dekker åpningen som de fleste kombinerte dekken har foran. Høyt nakkestykke med borrelåsreim. Doble bogspenner med hurtigkroker. Kryssgjorder med strikk. Beinsnorer med strikk. Haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 gsm polyesterfyll. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Varm anbefaling :-)
1 Likes

Jeg vil anbefale dette dekket på det sterkeste. som det har oppfylt forventningene mine om et slitesterkt, vanntett og generelt godt dekk med en super passform :-)

Tilbakemelding på teppe)
1 Likes

Godt materiale, varmt og behagelig å bruke!)

Mindre feil
1 Likes

Veldig fornøyd med dekknettet! Har levd 100% etter mine forventninger angående generell slitasje og vanntetting. Foreløpig har ikke hesten min blitt gjennomvåt. Imidlertid er stroppene for montering av haleremmen veldig sydd på. Har hatt to av disse dekslene, og på begge har de sydd på stroppene til ringene til halestroppen når hun har rullet ... Litt irriterende å måtte sy dem på igjen og igjen.

liten
1 Likes

Teppet størrelse veldig liten 1 til 2 størrelse nedenfor. Veldig svak. God beskyttelse av nakken (nakken går ganske høyt opp og luften går ikke gjennom brystet)

Veldig fornøyd!
0 Likes

Godt og varmt dekken som sitter perfekt på min lille varmblods. Så her har man et godt dekken til en rimelig pris:)

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.