FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå
-20%

Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken

Produkt-ID: 24054

kr 1.032,00
kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
Slutter om:
Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken
kr 1.032,00
kr 1.290,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska Combo vinterdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

Ekstra varmt kombinert vinterdekken. Nytt design som dekker åpningen som de fleste kombinerte dekken har foran. Høyt nakkestykke med borrelåsreim. Doble bogspenner med hurtigkroker. Kryssgjorder med strikk. Beinsnorer med strikk. Haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 gsm polyesterfyll. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.6
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Perfekt vinterteppe
0 Likes

Kjøpte for mitt 2 år gamle varme blod, som er smalt i baugen, prøvde flere forskjellige, men det satt perfekt her! Holder seg tett og er fin, flott at du ikke går glipp av glippen som vanligvis dukker opp på boka på halsomslagene! Holdt bra så langt så er virkelig glad. Den eneste ulempen er at det bare er 300gr, men du kan alltid ha noe i løpet av de kaldeste dagene.

Størrelse: Normal
Hallo
0 Likes

Hallo, kan du fortelle meg om det er omslaget + dekker halsen snille Og c bra for en hoppe som vi i året før jeg takker for svaret ditt hjertelig Alexia

Størrelse: Normal
Foring stoff nylon dårlig
0 Likes

God design. Nylonforingen er så tynn at den umiddelbart har hull.

Størrelse: Normal
dekning
0 Likes

toppen av toppen ultra fornøyd med kjøpet mitt hoppe fri for alle disse bevegelsene, hun er søt inne i varm og lett på hesten! er av veldig god kvalitet!

Elsker det!
0 Likes

Fantastisk dekken, bedre låser enn avalache(?) sitt dekken. Hesten er alltid tørr og dekkene tørker utrolig raskt hvis det er vått. Har en bred kaldblods, med tjukk hals/nakke og det passer perfekt! Vurderer og kjøpe et til!

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.