FINAL SALE! Opp til 60% rabatt på massevis av produkter *
Spar nå

Finntack Pro Alaska vinterdekken

Produkt-ID: 24088

kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro Alaska vinterdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
Leveringsklar
Finntack Pro Alaska vinterdekken
kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska vinterdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

600D poyester dekken med 300gsm polyfyll. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 gsm polyesterfyll. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

Vinterdekken
0 Likes

Lett, varmt og vanntett vinterdekken med halvhøy hals. Min hest som vanligvis bruker 135, måtte ha 145, så de er litt små i str. Hesten fikk litt gnag øverst ved skjøten på bogsplitten, og det fikk lett hull i seg. Men alt i alt et topp dekken.

Størrelse: Normal
Flott vinterteppe!
0 Likes

Flott varmt teppe til vinteren! Kvalitativt laget, stropper under bakbena, halen, under magen. Elsket det! Hun satte seg som en hanske.

Størrelse: Normal
Skikkelig fornøyd
1 Likes

Beste omslag! Opprettholder vedvarende regn / snø. Har en perfekt passform. Så fornøyd og bare kjøp snøskred i fortsettelse.

Størrelse: Normal
Bra vinterteppe Finntack Pro Avalanche
0 Likes

Jeg elsker hesten min og prøver å gi den maksimal oppmerksomhet, inkludert å kjøpe passende ammunisjon. For at hesten min skulle trives i vinterperioden, bestemte jeg meg for å hente et kvalitetsteppe til henne. Jeg så på alternativer til priser og valgte vinter Finntack Pro Avalanche. I tillegg til prisen likte jeg dens egenskaper. Hun er spektakulær, hun er veldig varm og av høy kvalitet. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, og hesten viser at hun hadde et teppe, akkurat i tide.

Størrelse: Stor
Kvalitet ting
0 Likes

Kult teppe! Det viktigste er at hesten er varm, ikke forstyrrer og ikke gnir noe sted. Karbiner er sterk, tett polyester. Vasket to ganger på skånsom vask, hun døde ingenting. Som ny.

Størrelse: Normal

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.