Spar 15% på alle refleksprodukter!
Spar nå

Finntack Pro Alaska vinterdekken

Produkt-ID: 24088

kr 929,00
(Pris inkl. MVA)
Finntack Pro Alaska vinterdekken
Velg størrelse Størrelsestabell
  • Gratis frakt ved kjøp over 990 kr
  • #1 på markedet!
Finntack Pro Alaska vinterdekken
Beskrivelse

Beskrivelse

600D poyester dekken med 300gsm polyfyll. Doble bogspenner med god justering. Lett og feste og åpne. Kryssgjorder, avtagbare beinsnorer med strikk og haleflapp. De høye bogsplittene gir bedre bevegelsesfrihet og mindre gnaging. Stoffet beholder de gode vanntette og pustende egenskapene, selv etter mange vask.


Teknisk beskrivelse:


Materialer: Ytterskall i 600D ripstop polyester 3000mm/3000mvp, 300 gsm polyesterfyll. Maskinvask ved 40 °C. Må ikke tørkes i tørketrommel.


Gjennomsnittlig vurdering
4.8
Produktbilder fra våre kunder

Del ditt eget bilde av produktet med hele verden.

Last opp et bilde og få 10% rabatt på neste kjøp!

5 Likes

God verdi for pengene. Veldig behagelig å ha på, flott utseende varp. Den sitter også pent på en rund og bred kropp.

Flott teppe!
3 Likes

Jeg kjøpte teppet av måren min for de kalde vinterdagene. Varene ble levert etter 3 dager og passer perfekt. Ser bra ut på hesten. For de kalde dagene er vi nå godt forberedt!

Veldig fornøyd
2 Likes

Veldig godt fornøyd med dette dekkenet, holder seg på plass til tross for vilter lek og rulling. Gnager ikke og har god passform, anbefales på det sterkeste! :)

Kjempe godt dekken
2 Likes

Kjempe godt dekken som holder hesten tørr og varm de kalde dagene. Gnager ikke.

1 Likes

Sittende, lett og lett å håndtere, og har et godt polstringfor. Veldig god valuta for pengene!

Vi har ikke denne størrelsen/fargen på lager akkurat nå, men vi kommer til å bestille den direkte fra produsenten av merket og sende den videre til deg. Vi deler ikke opp bestillingen i flere forsendelser, vi venter til alle varene er på vårt lager. Ved å bestille dette produktet vil leveringstiden for hele bestillingen derfor bli lenger. Du kan se forventet leveringstid i kassen.

Les mer om leveringstid og priser på frakt.

Vår politikk er enkel. Dersom du ikke er 100 % helt komplett fornøyd, uansett årsak, så send varen i retur! Vi tar med gjerne imot returpakker innen 65 dager etter salgsdatoen, og vi tilbakebetaler hele summen for varen. Alt vi ber om er at varen ikke er brukt eller passert utløpsdato, at den er i samme stand som du mottok den og er i originalemballasjen.

Les mer om vår retur politikk.